Νικολάκου | Βοηθάμε τις Μεσσηνιακές επιχειρήσεις

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σχολιάζοντας τις δημόσιες αναφορές σχετικά με το ζήτημα των ισολογισμών 57 Ανωνύμων Εταιρειών στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:
«Η πιστή τήρηση της νομιμότητας αποτελεί αυτονόητη ευθύνη των δημόσιων υπηρεσιών που καλούνται να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον.
Στο πλαίσιο αυτό και σε ότι αφορά το θέμα που έχει ανακύψει με τις 57 Ανώνυμες Εταιρείες στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, όπου επί σειρά ετών δεν είχαν εφαρμοστεί οι διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επανορθώσουν τις ελλείψεις τους, μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας αποφασίστηκε σχεδόν ομόφωνα, οι Γενικές Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Διοίκησης σε συνεργασία με τους νομικούς συμβούλους, να συνεργαστούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας προκειμένου να πάψει η «ομηρία» των επιχειρήσεων και να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα της λειτουργίας τους.
Σε ότι αφορά αυτούς που δημόσια έκαναν λόγο για δήθεν «λουκέτα» στις εταιρείες αυτές και ταυτόχρονα κοινοποιούσαν τις λίστες των εταιρειών, τους επισημαίνουμε ότι ο λαϊκισμός τους είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.

Τόσο γιατί παραβιάζονται σημαντικά προσωπικά δεδομένα, όσο γιατί επηρεάζεται η αρχή της ανταγωνιστικότητας και της ίσης μεταχείρισης. Είναι προφανής η σκοπιμότητά τους να δημιουργήσουν πολιτικό πρόβλημα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, μεταχειριζόμενοι κατά το συμφέρον τους ένα κρίσιμο ζήτημα.

Το μόνο που καταφέρνουν όμως είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Θα πρέπει δημόσια να ζητήσουν συγγνώμη για την ανευθυνότητά τους και να απολογηθούν στους πολίτες για τις συνέπειες των πράξεών τους.
Η Περιφερειακή αρχή για ακόμα μια φορά επέδειξε σύνεση, υπευθυνότητα και πιστή προσήλωση στη νομιμότητα, που αποτελεί τη μόνη εγγύηση της δημοκρατίας. Γι’ αυτό το λόγο την εμπιστεύονται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn