Θα του στερήσουμε και το δικαίωμα να αμυνθεί τουλάχιστον;;;

  0
  21
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  Άλλο αντιπολίτευση, άλλο κριτική και άλλο εμπάθεια και κουταμάρα.

  Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν στο facebook χορηγίες στις σελίδες τους και δεν την έχει ο συνδυασμός του δημάρχου Κορινθίων ή ακόμα και ο ίδιος προσωπικά;

  Διάβασα μόλις τώρα ανακοίνωση του συνδυασμού του δημάρχου ο οποίος καταγγέλει δίκαια όσους ενοχλήθηκαν γιατί έκανε χορηγούμενη την σελίδα του…!

  Δεν ξέρω ποιά μέσα ενημέρωσης ή ποιοί ενοχλήθηκαν απο το αυτονόητο δικαίωμα του κ.Πνευματικού να κάνει ότι κάνει όλος ο κόσμος και επίσης να κάνει εκλογές όπως ο ίδιος πιστεύει ότι θα είναι καλύτερα για αυτόν.

  Οσο και αν διαφωνώ εγώ με τις επιλογές του ή εσείς, είναι δικές του και με αυτές θα κριθεί και όπως θέλει τις προβάλει. Επ’ αυτού κάθε άλλη συζήτηση είναι φασιστική.

  Δεν μπαίνω  στην ουσία της ανακοίνωσης γιατί και ο ίδιος λαθεμένα πολλές φορές απαξιώνει και ισοπεδώνει το δικαίωμα των αντιπάλων του να τον κριτικάρουν.

  Μένω στο ιερό και απαράβατο  ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να υπερασπιστεί μέ όλα τα δημοκρατικά μέσα το έργο και την πορεία του όπως του αρέσει.

  Είναι ηλιθιότητα να αντιδρά  κάποιος σε αυτό.

  Για την ιστορία η ανακοίνωση της παράταξης Πνευματικού:

  Είναι γεγονός ότι πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός καθημερινά στοχοποιείται από συγκεκριμένες ιστοσελίδες και λοιπά ΜΜΕ για τις πράξεις και τις ενέργειές του.

  Αυτή την φορά, στο στόχαστρο μπήκε η καταχώρηση της σελίδας του συνδυασμού του κ. Πνευματικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Η “Πορεία Ευθύνης” ξεκαθαρίζει πως η εν λόγω κίνηση έγινε καθαρά προκειμένου να μπει ένα τέλος στην συστηματική παραπληροφόρηση με την οποία κάποιοι πορεύονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που ως στόχο ζωής τους έχουν θέσει να βλάψουν το πρόσωπο του Δημάρχου.

  Οι επιτήδειοι καλό είναι να σκεφτούν πως η “Πορεία Ευθύνης” έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια εμπράκτως το όραμά της για τον Δήμο Κορινθίων και με τέτοιες ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά στην εκτίμηση και την συνείδηση του κόσμου.

  Η Δημοτική Αρχή λοιπόν τους καλεί να μην εκτίθενται καθώς όλοι ζούμε θεωρητικά κάτω από την “ίδια στέγη” και θα ήταν κρίμα να κουβαλάνε μια τέτοια ρετσινιά στο όνομά τους και στο μέλλον.

  Η “Πορεία Ευθύνης” δεν έχει εξαρτήσεις και δεν συναλλάσσεται με συστημικά ή μη μέσα ενημέρωσης γι αυτό αποφάσισε να προβάλλει τις θέσεις της μόνη της από σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn