Πεζοπορία | Κλημέντι – Καίσαρι – Φρύγανη – Κεφαλάρι

0
275
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην ορεινή Κορινθία. Η πεζοπορία μας έχει αφετηρία το Κλημέντι, ένα από τα παλαιότερα χωριά της Κορινθίας, χτισμένο το 1400 σε υψόμετρο 960μ. Από εκεί θα ανηφορίσουμε προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, θα ακολουθήσουμε την κορυφογραμμή Κωνομαύρα πάνω από το αναρριχητικό πεδίο της Φρύγανης και θα απολαύσουμε τη θέα προς τον Ασπρόκαμπο τη Μικρή Ζήρεια και τον κάμπο της Βελίνας. Ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα θα κατηφορίσουμε προς τον τελικό προορισμό μας, το Κεφαλάρι στα 750μ. για φαγητό ή καφεδάκι. Είναι κτισμένο αμφιθεατρικά, σε πλαγιά ριζώματος της Ζήρειας ή Κυλλήνης. Στο κέντρο του χωριού δεσπόζει μια όμορφη πλατανοσκέπαστη πλατεία που η ηλικία του πλατάνου της (μνημείο της φύσης) ξεπερνάει τα 130 χρόνια (φυτεύθηκε το 1875 από πλανόδιο πωλητή). Η αρχική ονομασία του χωριού ήταν Ντούσια. Η παράδοση λέει πως το χωριό ονομάστηκε έτσι από το όνομα ενός οικιστή της περιοχής, αρχηγού ίσως γενιάς νομάδων-κτηνοτρόφων που διαβιούσε στην ευρύτερη περιοχή. Η διαδρομή μας είναι βατή, γύρω στα 10 χιλ., μέσα σε φύση κατάφυτη από έλατα, δρυς και πεύκα.

Β.Δ. Α Υ.Δ. 400μ. Ω.Π. 5ώρες

Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, δεύτερες κάλτσες, σακίδιο, μπατόν, γκέτες, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο), σκούφος, γάντια αδιάβροχα, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου φακός (με εφεδρικές μπαταρίες), ατομικό φαρμακείο, αναπτήρας, νερό (1 ½ λίτρο), ξηρά τροφή.

Αναχώρηση: Στις 7:30το πρωί από τα περιβολάκια.

Κόστος εξόρμησης: 10 €

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς της εξόρμησης:

Καραγεώργος Χριστόφορος 6948002379

Γεώργας Χρήστος 6973234718

και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη 20:00-22:00).

• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες, τη δυσκολία των διαδρομών και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων. • Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του Ε.Ο.Σ. Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn