Το μητρώο στελεχών δεν θα δώσει…υποψήφιους!

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην τελική ευθεία μπήκε το 12ο συνέδριο της ΝΔ το οποίο διεξάγεται στις 14-15-16 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Μετροπόλιταν» στην περιοχή του αεροδρομίου. Θα είναι κατ´ εξοχήν προεκλογικό καθώς το 2019 η χώρα μπαίνει σε εκλογικό κύκλο τεσσάρων αναμετρήσεων (ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές και εθνικές) και ήδη το πολιτικό θερμόμετρο χτυπάει ύψη.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής έχει οριστεί από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο στόχος είναι να σταλεί ηχηρό μήνυμα πανστρατιάς της παράταξης. Το παρών θα δώσουν και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

100 μέρες

Οι τόνοι θα ανέβουν κατακόρυφα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πειραιώς επικαλέστηκε μια …μακάβρια φράση για να σχολιάσει την πολιτική ακροβασία του πρωθυπουργού να μιλάει για «κυβέρνηση των 100 ημερών» του ΣΥΡΙΖΑ καθώς την μετράει πλέον μετά από την έξοδο του προγράμματος «σβήνοντας» τα τέσσερα χρόνια των μνημονιακών μέτρων που ψήφιζε και με τα δύο χέρια.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας πρωθυπουργός ζητά από τους πολίτες να θυμούνται μόνο τις τελευταίες 100 μέρες του και να ξεχάσουν τις 1306 που προηγήθηκαν, ανέφερε η ΝΔ. Επισημαίνει ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν και καταλήγει: «Ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται προφανώς πως κάθε φορά που μιλά για τις δήθεν 100 μέρες εκτός μνημονίων, οι ‘Έλληνες εύχονται 100 να ‘ναι οι μέρες της κυβέρνησής του. Το πολύ…»

Συσκέψεις Μεϊμαράκη στη Βουλή

Αλλεπάλληλες είναι οι συσκέψεις που γίνονται ενόψει του συνεδρίου υπό τον Βαγγέλη Μειϊαράκη ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής και του αγώνα των ευρωεκλογών καθώς θα μετακομίσει στις Βρυξέλλες. Αρκετές συναντήσεις γίνονται και στη Βουλή. Σημαντική είναι η συμβολή του γενικού διευθυντή του κόμματος Νίκου Παπαθανάση που έχει την οικονομική διαχείριση του κόμματος, όπως και του εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάση Νέζη.

Περίπου 2500 σύνεδροι

Το 12ο συνέδριο είναι εκλογικό. Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα κατεβεί εκ νέου για γραμματέας του κόμματος. Κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του διότι ένας νέος γραμματέας θα χρειαζόταν χρόνο μέχρι να «συστηθεί» στον κομματικό μηχανισμό. Παράλληλα ο Αυγενάκης θα διεκδικήσει και την βουλευτική του έδρα στο Ηράκλειο. Στο συνέδριο θα εκλεγεί η νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Τα αιρετά μέλη είναι 150.

Μετά το συνέδριο οι αλλαγές στις γραμματείες

Δεν θα αλλάξουν οι συνθέσεις των γραμματειών προς το παρόν, για την καλύτερη απόδοση της κομματικής μηχανής. Σε μεταγενέστερο χρόνο του συνεδρίου θα γίνουν οι αντικαταστάσεις των επικεφαλής των γραμματειών του κόμματος που θα διεκδικήσουν βουλευτική έδρα. Δεν θα μπορούν ταυτόχρονα να έχουν και κομματικό αξίωμα όπως τουλάχιστον φαίνεται να κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή.

Οι κομματικές μηχανές έχουν ανάψει. Οι σύνεδροι αναμένεται να κυμανθούν γύρω στις 2500- 3000, από τις περίπου 5000 το 2016. Μειώθηκαν και οι αιρετοί και οι εξ οφίτσιο. Οι 1000 σύνεδροι εξελέγησαν στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, όταν εξελέγησαν και οι νέοι πρόεδροι των Νομαρχιακών και Δημοτικών κομματικών οργανώσεων.

Ανοιχτές θα είναι και οι γύρω αίθουσες του Μετροπόλιταν όπου θα διεξαχθούν οι εργασίες του παράλληλου συνεδρίου στο οποίο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν νέα πολιτικά στελέχη του Μητρώου Νέων Πολιτικών Στελεχών, επιστήμονες, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Μετ´ εμποδίων το Μητρώο

Πάντως, σε ότι αφορά στο Μητρώο η Πειραιώς κάνει δύο βήματα εμπρός και ένα πίσω παρά το γεγονός ότι ήταν η σημαία της ανανέωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν και έγινε μια πολύμηνη διαδικασία και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν ονόματα που θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια, μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία τέτοια κίνηση.

Ακόμη και τα ονόματα των 30 γυναικών που θα ανακοινώνονταν πριν το συνέδριο πάγωσαν. Η μουρμούρα άρχισε όχι μόνο από τις γυναίκες που είχαν ενημερωθεί σχετικά αλλά και από άνδρες που ανέμεναν και εκείνοι το «χρίσμα» για να αρχίσουν τον προεκλογικό τους αγώνα δεδομένου ότι υπολείπονται σε αναγνωρισιμότητα.

Η έχει εμπιστοσύνη στα νέα πρόσωπα που επιλέγει η Πειραιώς ή όχι και το πολυδιαφημιζόμενο Μητρώο αποδεικνύεται πομφόλυγα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn