ΠΑΣ Κόρινθος | Σπουδαία νίκη μέσα στην Σαντορίνη

0
60
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Διπλό» για τον ΠΑΣ Κόρινθος, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Θύελλα Καμαρίου – ΠΑΣ Κόρινθος 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 81′ Μαναριώτης

Με τέρμα του Μαναριώτη στα τελευταία λεπτά, η ομάδα της Κορίνθου πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας της Θύελλας Καμαρίου. Από το 69′ αγωνιζόταν με δέκα η φιλοξενούμενη ομάδα, λόγω αποβολής του Σιδέρη.

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (46΄Μανέ), Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Δαβιλάς, Σιμιτσής (46΄Ερρίκος), Ζανελάρι, Αργυρίου, Αρβανίτης (72΄Μυρομάτης).
ΠΑΣ Κόρινθος: (Βασιλόπουλος) Λουτριώτης, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Λαμπρόπουλος, Βελέντζας, Παϊκόπουλος, Δόσης (89′ Ροσσιάν), Σιδέρης, Μαναριώτης (90+4′ Φουρνάρης), Τορεζάνι, Γάλας.

ΑΟ Χαλκίς – Πανθηραϊκός 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν ο ΑΟΧ με τον Πανθηραϊκό, σε ένα ματς με λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό έπειτα από γύρισμα του Παληγεώργου, το οποίο έδιωξε ο Σταυριανός και ο Γαιϊδαρτζής από κοντά έκανε το 0-1.  Η απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους, καθώς στο 35΄ ο Ντελέκος εκτέλεσε φάουλ, με τον Χολέβα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-1, που έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΟ Χαλκίς (Λύκος): Σταυριανός, Δούλος (69΄ Σχίζας) , Γιαλαμίδης, Χολέβας, Μπουζούρας, Βέργος, Ντάμπος (83΄ Πλούμης), Παπαδάκης (63΄ Μπασινάς), Πατερίτσας, Ντελέκος, Σταματούκος (81΄Παλαιολόγος)
Πανθηραϊκός (Συλεβίστας): Διαμαντής, Κολέτσης, Τσίγκρος (84΄ Πέκα), Αγοραστός, Μπιρμπίλης, Κόντης (60΄Κονσταντίνοφ), Λούκα, Παληγεώργος, Γαϊδαρτζής (91΄ Συνοδάκης), Μαντάς, Ντούμος (78΄ Βλάχος)

Αιγάλεω – Άγιος Ιερόθεος 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: 22′ Ψυχογιός, 45′ Μπελερής, 68′ Βέρμπης – 9′, 67′ Κράσι

Συνέχεια στην εξαιρετική του πορεία έδωσε το Αιγάλεω, που αν και δυσκολεύτηκε, τελικά νίκησε τον Άγιο Ιερόθεο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κράσι στο 9′, με τον Ψυχογιό να ισοφαρίζει στο 22′. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Μπέλερη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Κράσι και πάλι να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 67′. Το «Σίτι» δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και κατάφερε με τον Βέρμπη, έπειτα από ασίστ του Ψυχογιού να κάνει το 3-2, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Αιγάλεω (Καλύβας): Γιώρας, Τσαφταρίδης (11′ λ. τ. Ντάγκρας), Μαγκάκης, Παπαζαχαρίας, Δαρας, Μπατής, Ψυχογιός (86′ Παπανικόλας), Γουνδουλάκης (46′ Μαρης), Βέρμπης, Μπέλερης (88′ Βιδάλης), Zουμπουλάκης.
Άγιος Ιερόθεος (Αρχοντάκης): Ζωντός, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης, Τσατσαρής, Χαραλάμπους (64′ Οντιαμπο), Μπαλατσούρας, Λέσι, Γκουτσούλας (69′ Νικολέτος), Κράσι, Θανόπουλος (46′ Αποστολόπουλος), Σουλελές (46′ Μπριστογιάννης).

Χαραυγιακός – Ηλυσιακός 0-0

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν ο Χαραυγιακός με τον Ηλυσιακό, σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις από τις δύο ομάδες.

Αιολικός – Άγιοι Ανάργυροι 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 67′ Κανελλόπουλος

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα της Λέσβου, δεν κατάφερε να σκοράρει, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1 στο 67′, χάρις σε τέρμα του Κανελλόπουλου. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με την αθηναϊκή ομάδα να πανηγυρίζει μεγάλη νίκη.

Αιολικός: Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (85′ Αδαμόπουλος), Βουτσιώτης, Διαμαντίδης (60′ Παλαμουτσής), Θ. Ποτουρίδης (60′ Βεζιρτζόγλου), Τιάγκο Λαρανζέιρα, Σεφουλάι (75′ Παπαδόπουλος)
Άγιοι Ανάργυροι: Χατζηεμαννουήλ, Οικονόμου, Μανδύλης, Ανδρέου, Χρόνης, Μαρτίνος, Νταουτάι (64′ Τουλουβασίλης), Γκεμίσης, Κόλλας (83′ Κοντιζάς), Δοροβίνης (71′ Ζάχαρος), Καζβιρόπουλος (67′ Κανελόπουλος)

Καλλιθέα – Απόλλων Ερέτριας 4-0
ΣΚΟΡΕΡ: 43′, 51′ Γκέτσι, 57′ αυτ Κορακιανίτης, 70′ Μακρυγιάννης

Εντυπωσιακή η Καλλιθέα, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Απόλλωνα Ερέτριας, του οποίου επιβλήθηκε με 4-0. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τους γηπεδούχους, μετά από εννέα αγωνιστικές.

Καλλιθέα (Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Ευαγγέλου, Ζεζάι, Τσώνης (29′ λ. τρ. Γκρόσιος), Μάκος, Μήλιος (46′ Βασιλειάδης), Χαρίτος, Κιμπαλούλα (71′ Χρήστου), Μακρυγιάννης (78′ Γκιζγκιζιάν), Γκέτσι
Απόλλων Ερέτριας (Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Άλμπαν (60′ Ρούσσος), Κορακιανίδης, Σμπιλίρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης (64′ Μπαλόζι), Σεόλ, Βαλκάνος, Μώρος, Τόρρα (73′ Κοκάλας), Αμαραντίδης (69′ Τσίγκας).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn