Ημερίδα | “To Παιδί στην Κοινωνία του σήμερα”

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 To Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, Ροταριανός Όμιλος Κόρινθος διοργάνωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο  του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος  ημερίδα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Γεν. Γραμματέων Ελλάδας “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, με θέμα: “To Παιδί στην Κοινωνία του σήμερα”.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν οι Ροταριανοί Όμιλοι Αθήνα – Λυκαβηττός και Αθήνα – Νότος.

Πρόεδρος της επιτροπής ήταν η Δρ Μαίρη Μαρούλη – Ζηλεμένου, Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου τ β. Διοικητής 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ.

Στην α΄ ενότητα το θέμα: “Το παιδί στην Αρχαία Ελλάδα”, ανέπτυξε ο αρχαιολόγος Παναγιώτης Γρηγοράκος.

Για την “Δημιουργία Κοινωνικής Συνοχής ως Προϋπόθεση διεκδίκησης των δικαιωμάτων του παιδιού” και για το Πρόγραμμα “Μάθηση με το Νου και την Καρδιά” μίλησε η κ.Μαγδαληνή Αγραφιώτη, ψυχολόγος/οικογενειακή θεραπεύτρια.

Η κ.Γιώτα Μπάγκα, εκπαιδευτικός, ανέπτυξε το θέμα: “Δικαιώματα παιδιού και εκπαίδευση: Από την Νομοθετική κατοχύρωση στην πράξη”.

“Το παιχνίδι ως μέσο προόδου και ολιστικής ανάπτυξης των δεξιοτήτων των παιδιών” παρουσίασε ο κ.Γεώργιος Λουκάς, φιλόλογος – ειδικός παιδαγωγός. 

Ο Δρ Ανδρέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Αναπτυξιακός και Συμπεριφορικός παιδίατρος, cPhD, μίλησε για το θέμα: “Παιδιά με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού : Πιθανοί παράγοντες κακοποίησής τους και η χάρτα των δικαιωμάτων τους”.

Αυτήν την ενότητα έκλεισε η κ.Μαριάννα Καλοειδά, π. Διοικητής 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ, ιατρός, με το θέμα: “Ρόταρυ και παιδί”.

Την εκδήλωση, μετά το διάλειμμα, συνέχισε ένα ιντερλούδιο με έργα Μουσικής Δωματίου για βιολί και πιάνο, με τον Χρήστο Πουρή, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Ωδείου Βριλησσίων, στο πιάνο και τον Τριαντάφυλλο Λούκα, Κορυφαίο Α΄ Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, στο βιολί.

Στην β΄ ενότητα, η κ.Βάσω Γεννηματά, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέπτυξε το θέμα:

“Εκπαίδευση και μάθηση”.

Το θέμα: “Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά του Σήμερα; Οι επιπτώσεις στην Ψυχική Υγεία των Νέων” παρουσίασε

η κ.Βαρβάρα Κονδύλη, MSW, MPH επικ. Καθηγήτρια Hellenic American College, Athens,& Nashua, New Hampshire.

 Ο κ.Σπύρος Σκλάβος, Αστυνομικός Διευθυντής Κορίνθου μίλησε για τον θεσμό της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση των απειλών κατά των παιδιών στην σημερινή εποχή και στην συνέχεια, ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του Ροταριανού Ομίλου Κορίνθου.

Η κ.Μυρτώ Σωτηροπούλου, Γυναικολόγος, ανέπτυξε το θέμα: “Διαφυλικές σχέσεις – Ένα θέμα Εφήβων και Ενηλίκων”

Την β΄ και τελευταία ενότητα έκλεισε ο κ.Νίκος Κωστόπουλος, Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών,

μιλώντας για τα οφέλη της άσκησης στους νέους, σήμερα.

Τσέτσι Τσάνκοβ

Φωτογράφος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn