Εχει μείνει στα βουνά ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ και συνεχίζει…το αντάρτικο…!

0
174
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θα θυμάστε την ιστορία με τους δύο Κρητικούς, που έμειναν στα βουνά 26 χρόνια μετά την λήξη του Πολέμου γιατί δεν κατάλαβαν…ότι τελείωσε ο πόλεμος..!
Κάπως έτσι την έχει πατήσει και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κορινθίας κ.Μποζίκης.
Δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο “πόλεμος” στο Επιμελητήριο τελειώσε πριν ένα χρόνο και έχει ανέβει στα βουνά…να πολεμά με τον γκρα τον Παναγιώτη Πιτσάκη…!!!!!
Το επιμελητήριο μέσα σε ένα χρόνο έχει απογειωθεί και πλέον έχει περάσει σε μία νέα ελπιδοφόρα εποχή αλλά ο αμετανόητος πολέμιος του προέδρου συνεχίζει καθημερινά να ρίχνει τουφεκιές στον αέρα…!
Οι επιτυχίες του Πιτσάκη που διαδέχονται η μία την άλλη, αλλα προφανώς εκεί στα κορφοβούνια που κάνει το αντάρτικο του ο κ.Μποζίκης…δεν φτάνουν…
Εχει μείνει μόνος του να πολεμά…
Προφανώς λόγο προσωπικής εμπάθειας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, αρνείται να αντιληφθεί ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας, βλέπει για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια, να γίνονται πράγματα που φέρνουν την Κορινθιακή οικονομία σε πρώτο πλάνο.
Ακόμα και την επιτυχημένη έκθεση “Πελοπόννησος 2018”, δεν την είδε καθόλου και με σχόλια του στα social media προσπαθεί να υποβαθμίσει.
Στο μυαλό του κ.Μποζίκη ο ΟΕΒΕ είναι κάτι σαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό εμπορίου. Στην πράξη τι ακριβώς κάνει;
Αφορμή για την τελευταία του “επίθεση” είναι η συνεργασία δήμου Λουτρακίου και Επιμελητηρίου για το μοναδικό Open Mall, που θα εγκριθεί στην Κορινθία και αυτό δεν άρεσε στον κ.Μποζίκη.
Ευτυχώς δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά και το Επιμελητήριο συνεχίζει την δράση του και τις επιτυχίες…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn