Πουλίτσα | Απο ανακοπή πέθανε η γριούλα!

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Στον ανακριτή Πρωτοδικών Κορίνθου προσήχθησαν χθες για να απολογηθούν οι τρεις Ρομά που ευθύνονται για τον θάνατο της 80χρονης γυναίκας…στο χωριό Πουλίτσα της Κορινθίας, όταν το περασμένο Σάββατο διέρρηξαν το σπίτι της και την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας.

Σύμφωνα με τα νέα ευρήματα, η ηλικιωμένη πέθανε από ανακοπή καρδιάς, πιθανότατα εξαιτίας του τρόμου της όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις κακοποιούς, οι οποίοι έκλεψαν μόνο την τηλεόρασή της και λίγο πετρέλαιο.

Αυτό ανατρέπει την αρχική εκτίμηση που ήθελε τους δράστες να την αφήνουν δεμένη και φιμωμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική αναπνευστική συσκευή της.

Ετσι, οι κατηγορίες που απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των εισβολέων είναι για ληστεία κατά συναυτουργία από την οποία επήλθε θάνατος και για παράβαση του νόμου για τα όπλα. Δύο από τους δράστες, ηλικίας 20 και 32 χρόνων, είχαν συλληφθεί τη Δευτέρα σε καταυλισμό Ρομά σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας, ενώ ένας 28χρονος συνεργός τους συνελήφθη στον Πύργο το απόγευμα της Τρίτης με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου.

Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ακόμη ανήλικο Ρομά, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn