Α’ κατηγορία | Δοκιμασία στο Βέλο για την Κόρινθο ’06

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με τα παιγνίδια της 10ης αγωνιστικής ημέρας  συνεχίζεται ,το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου (15:00), το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Η αγωνιστική βρίσκει την αήττητη πρωτοπόρο Κόρινθο 2006 , να δίνει δύσκολο αγώνα στο Βέλο κόντρα στην τοπική Ελλάδα που δεν γνωρίζει νίκη εδώ και ένα ενάμισι  περίπου μήνα και θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα , ώστε να

απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη  ζώνη.

Την ίδια στιγμή στο «Θώδειο» ο ΑΟ Λουτρακίου, αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ η ομάδα του ΑΟ Ζευγολατιού, δοκιμάζεται, εκτός έδρας , κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια. όπως  και ο Πέλοπας Κιάτου, στο Χιλιομόδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο ΔΑΚ Κορίνθου ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και στον Τενεάτη Αθικίων. Και οι δύο ομάδες , προέρχονται , στο πρωτάθλημα, από εκτός έδρας επιτυχίες ο μεν Άγιος Γεώργιος νίκησε 3 – 2 τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο, ο δε Τενεάτης απέσπασε (0 – 0) βαθμό μέσα στο Ζευγολατιό. Όμως  και οι δύο  ομάδες, την Τετάρτη , γνώρισαν τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Κορινθίας, ο Άγιος Γεώργιος με  1 – 2 στο Γαλατάκι από τον Σαρωνικό, ενώ ο Τενεάτης με σκορ 2 – 5 , στο Λέχαιο από τον Ηρακλή Λεχαίου , που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας.

Ο Αστέρας Δερβενίου , με νέο τεχνικό  στο πάγκο του, τον Νίκο Κολιμάδη, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα μάχεται στους Αγίους Θεοδώρους , κόντρα στην ουραγό τοπική ομάδα.

Την ίδια στιγμή ο Παννεμεατικός, στη Νεμέα υποδέχεται τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής αγωνίζεται με την Θύελλα Πετρίου.

10η Αγωνιστική
Ελλάς Βέλου – Α.Σ. Κόρινθος 2006
ΑΟ Λουτράκι – Σαρωνικός Γαλατακίου
ΠΑΣ Κλένια – ΑΟ Zευγολατιού
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Πέλοπας Κιάτου
Αγ. Γεώργιος – Τενεάτης Αθικίων
Παννεμεατικός – Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Θύελλα Πετρίου
Αγ. Θεόδωροι – Αστέρας Δερβενίου

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn