“Έτσι μοιάζει ο ιππότης σου όταν περνάς τα 40”

0
67
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ακούστε με, νεαρές μου κοπέλες.

Έτσι μοιάζει ο ιππότης σας με τη γυαλιστερή πανοπλία όταν έχετε περάσει τα σαράντα:

Ναι, αυτός είναι ο καταπληκτικός μου σύζυγος που μπαίνει στο πλάνο με την πιστωτική κάρτα του ενώ εγώ, που δεν φαίνομαι στη φωτογραφία, στέκομαι δίπλα σε ένα καροτσάκι γεμάτο ψώνια του σουπερμάρκετ που δεν μπορούσα να πληρώσω γιατί δεν έβρισκα το πορτοφόλι μου.

Δεν ξέρω αν μπορείτε να το διακρίνετε, αλλά μου χαμογελάει. Ναι, αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά, παρ’ όλα αυτά χαμογελάει. Τα μόνα του λόγια επίπληξης ήταν: «Δεν χρειαζόταν να έρθεις για ψώνια. Είχα πει ότι εγώ θα τα έκανα αυτή την εβδομάδα».

Σοβαρά τώρα.

Φίλες μου, έτσι είναι η αγάπη καθώς μεγαλώνεις και είναι γελοιωδώς υπέροχη.

Η αγάπη είμαι εγώ ενώ κατεβαίνω τις σκάλες με ένα φλιτζάνι γεμάτο καφέ, κάθε πρωί, γιατί ο καφές είναι αγάπη.

Αγάπη είναι όλα τα γεύματα που είχα ετοιμάσει προηγουμένως, για να μπορέσω να απολαύσω αυτόν τον καφέ.

Αγάπη είναι κάποιος που πλένει τα πιάτα για να μη χάσει η γυναίκα του την αγαπημένη της σειρά στην τηλεόραση.

Αγάπη είναι ένας σούπερ υπομονετικός μπαμπάς που ετοιμάζει κάθε πρωί τον γιο του για το σχολείο για να προλάβω εγώ να είμαι εγκαίρως στη δουλειά.

Αγάπη είναι να τρέχεις στα μαγαζιά εκεί που ετοιμαζόσουν να πέσεις για ύπνο γιατί η γυναίκα σου ξέχασε να αγοράσει το γάλα που τρώμε κάθε πρωί με δημητριακά.

Και για εσάς, φίλοι μου, έχω κάποια μυστικά.

Στο πανεπιστήμιο η αγάπη είχε τη μορφή του αγοριού που έτρεχε στο μαγαζί να αγοράσει το ντόνατ που λαχταρούσα να φάω ή που με χάζευε να χορεύω με τις φίλες μου στο κλαμπ παρόλο που σκόπευε να φύγει από ώρα. Είχε τη μορφή του αγοριού που είχε γίνει βούκινο στην πανεπιστημιούπολη για τις ανθοδέσμες που μου έφερνε.

Ακούστε με.

Μην αφήσετε να σας ξεγελάσουν οι μεγάλες, επιδεικτικές προτάσεις και οι γιγαντιαίες κάρτες που έχουν πάνω τους ζαχαρωτά και χαριτωμένα ρητά.

Αυτά τα πράγματα δεν κρατάνε και, ας είμαστε ειλικρινείς, το πιθανότερο είναι αυτή την κάρτα να την έχει ετοιμάσει η μαμά του αγοριού.

Παρατηρήστε, φίλες μου, πώς σας αντιμετωπίζει ενώ δεν τραβάτε κάποια φωτογραφία να την ανεβάσετε στο Instagram.

Εκεί είναι τα σημάδια.

Διαλέξτε τον άντρα που θα σας κουβαλάει στο δρόμο το βαρύ, λουλουδάτο σακίδιό σας. Είναι ο ίδιος άντρας που θα σας συνοδεύει στο σουπερμάρκετ μετά τα σαράντα σας, με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά.

Αυτή είναι, φίλοι μου, η αληθινή αγάπη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn