5 οικονομικά αντικείμενα για κάθε στιλάτη γυναίκα

0
54
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην οικογένεια μας πλέον λειτουργεί ως αξεπέραστο “inside joke”. Αγαπημένη συγγενής, όμορφη και κομψή για την οποία όλοι γνωρίζουμε πως ό,τι κι αν κάνει, όσες φορές κι αν χρειαστεί να μετακομίσει, αρνείται πεισματικά να βάλει σε κάποια τάξη τις ντουλάπες της και τα συρτάρια της. Συνήθως η εικόνα είναι η αναμενόμενη. Παπούτσια στιβαγμένα παντού στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, χρυσές αλυσιδίτσες μπλεγμένες η μια με την άλλη αφημένες σε κάποιο σημείο της συρταριαρας, μία στοίβα από τσαλακωμένα πουλόβερ και τζιν παντελόνια στριμωγμένα όλα μαζί σε ένα ράφι της ντουλάπας, εσώρουχα ανακατεμένα με κάλτσες και εκείνη να ψάχνει μάταια πάνω – κάτω στο δωμάτιο ένα vintage δακτυλίδι που έχει εξαφανιστεί από τα μάτια της για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η συγκεκριμένη όμορφη συγγενής δεν κατάφερε ποτέ να ντυθεί στιλάτα. Γιατί και να θέλεις να ντυθείς στιλάτα, ακόμα και να ξέρεις πώς να το κάνεις, μέσα σε τέτοιο χάος αποκλείεται να το πετύχεις. Μια λοιπόν και όλοι οι στιλίστες αυτού του κόσμου μας συμβουλεύουν με ένα στόμα, μία φωνή ότι «αν θέλετε να ντύνεστε σωστά πρέπει πρώτα να οργανώσετε σωστά τα ρούχα και τον χώρο σας», μία που το 2019 πλησιάζει με βήμα ταχύ και τώρα είναι καιρός για resolutions και νέους στόχους, έχεις κι εσύ την ευκαιρία να βάλεις το δωμάτιο σου σε τάξη, να ξεθάψεις κομμάτια που ούτε καν θυμόσουν ότι υπήρχαν στην γκαρνταρόμπα σου και να μπορείς να βρίσκεις τα πράγματα σου πολύ πιο εύκολα κάθε πρωί όταν βιάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά. 

Στους μεγάλους, άνετους διαδρόμους του ΙΚΕΑ θα βρεις πέντε οικονομικά αλλά πραγματικά πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία είναι απαραίτητα στο δωμάτιο κάθε στιλάτης γυναίκας και τα οποία θα λύσουν τα χέρια σου, βάζοντας στο λεπτό τάξη στο χάος της ζωής και της ντουλάπας σου.

1. Υφασμάτινες θήκες για να διπλώσεις και να μαζέψεις στο πάνω μέρος της ντουλάπας ή στο πατάρι τα καλοκαιρινά σου ρούχα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σου πιάνουν χώρο στη ντουλάπα και δεν θα σε αποσυντονίζουν κάθε φορά που ψάχνεις να βρεις εκείνο το χουχουλιάρινο, χνουδωτό πουλοβέρ που είναι τόσο κατάλληλο για τις ημέρες των γιορτών.

Δες το εδώ

IKEA Skubb Storage Case in White ($5)

2. Ξύλινες κρεμάστρες. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτό που ψάχνεις αν απλά στοιβάζεις όλα σου τα ρούχα μαζί στα ράφια.

Δες το εδώ

IKEA Bumerang Hanger in Natural ($4)

3. Εσωτερικές θήκες για τα συρτάρια σου. Με αυτόν τον τρόπο το κάθε τι θα έχει τη θέση του. Από τις ζώνες και τα μαντήλια σου μέχρι εκείνο το μικρό δακτυλιδάκι που χανόταν συνέχεια πίσω από έπιπλα και κάτω από ρούχα.

Δες το εδώ

IKEA Komplement Insert for Pull-Out Tray ($38)

4. Μία βούρτσα που απομακρύνει τις ενοχλητικές τρίχες και τα περιττά χνούδια από παλτό, μπουφάν και αγαπημένα κομμάτια. Από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ κάθε γυναίκας που αγαπάει τα ρούχα της.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn