Στην τελική ευθεία δύο σημαντικά έργα για την Κορινθία

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην τελική ευθεία δύο σημαντικά έργα για την Κορινθία μας.

Μετά τη χθεσινή (26/11/2018) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, δύο σημαντικά έργα για την Κορινθία μας βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία υλοποίησης, ύστερα από το σχεδιασμό και την εισήγηση τους από την Π.Ε. Κορινθίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σικυωνίων για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στην Καστανιά, ύψους 70.000  ευρώ. Ένα σημαντικό έργο που υλοποιείται για να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα της περιοχής εξαιτίας του οδικού δικτύου και παράλληλα να ενισχύσει την αναπτυξιακή της προοπτική.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Αθλητικού Σωματείου «ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» (Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ) για την προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού και λοιπού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου «ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ» στην Κόρινθο, ύψους 199.873,12 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο μέσα στον ιστό της πόλης, που ήταν απαίτηση ετών των Κορίνθιων πολιτών και επιτέλους γίνεται πράξη. Ένα προσωπικό στοίχημα του κ. Αντιπεριφερειάρχη. Σημαντικός όρος της σχετικής σύμβασης, η διευκόλυνση της δωρεάν χρήσης του γηπέδου από όλες τις ομάδες του Συνοικισμού της Κορίνθου.

Άλλα ζητήματα που τέθηκαν από τον κ. Καλλίρη και υπερψηφίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ήταν η έγκριση γνωμοδοτήσεων Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την αναδιάταξη, τον εκσυχρονισμό και άλλα ζητήματα λειτουργίας μονάδων εκτροφής ιχθύων στις θέσεις «Νήσος Ομβριός» (Δήμος Κορινθίων) και «Νήσος Άγιος Πέτρος» Δ.Ε. Σολυγείας, όπως και έγκριση Μ.Π.Ε. που αφορούν σε ζητήματα λειτουργίας άλλων μονάδων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn