Νίκας για τα σκουπίδια | “η επιπολαιότητα ήταν εκχειλίζουσα”

0
62
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν και ήρθε η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του Παναγιώτη Νίκα και ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τα όσα πλέον δρομολογούνται για την διαχείριση των απορριμμάτων και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο ΠΕ.ΣΥ. για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST o κ. Νίκας ανέφερε αρχικά πως “…πέρασαν 8 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η σχετική διαδικασία, καλώς να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί. Με τα σκουπίδια πρέπει να τελειώνουμε στην Πελοπόννησο”, ενώ ακολούθως στεκόμενος και στην απόφαση της δικής του πλέον παράταξης να μην… μπλοκάρει την όποια εξέλιξη “κάρφωσε” έτσι και εκείνους που πανηγυρίζουν  αφού “…εν πάσει περιπτώσει περιφερειακοί σύμβουλοι που συμφωνούν με τις δικές μου απόψεις διευκόλυναν την σχετική διαδικασία είτε με την απουσία είτε με το λευκό”.

Στην εξέλιξη της παρέμβασής του ο κ. Νίκας επέκρινε την όλη εξέλιξη όπως ήρθε “…ενώ έπρεπε τα ζητήματα γης και η χωροθέτηση να έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή φθάσαμε 8 χρόνια μετά αυτά να μην είναι ξεκαθαρισμένα, να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που δικαίωναν ιδιοκτήτες, φθάσαμε στην απόφαση για επίταξη-απαλλοτρίωση που είναι όπως και να το κάνουμε μια νόμιμη ενέργεια, αλλά βίαιη”.

Παράλληλα, σημείωσε πως φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος από εδώ και πέρα και στάθηκε ειδικά στην προϋπόθεση της κοινωνικής συναίνεσης, ιδιαίτερα στην Παλαιόχουνη και την Καλλιρρόη. Εδώ καυτηρίασε μάλιστα την όλη διαδικασία αναφέροντας πως αυτή “…δεν έγινε σωστά και πως η επιπολαιότητα ήταν εκχειλίζουσα σε όλες τις φάσεις, δηλαδή, να μην έχουμε διασφαλίσει τη γη και αυτό να το ανακαλύπτουμε το 2018;” αναρωτήθηκε για να τονίσει τη λύπη του πως άλλες περιφέρειες που ξεκίνησαν αργότερα τώρα είναι στα εγκαίνια, πετώντας τα “καρφιά” του με το… γάντι στα όσα η πολιτική Τατούλη ακολούθησε μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο θέμα συμπληρώνοντας “…εγώ λυπάμαι για το γεγονός, έμεινα έκπληκτος για το γεγονός πως το 2018 δεν είχε ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και πάμε σε επίταξη 300 στρεμμάτων περίπου… Για όνομα του Θεού αυτά τα ζητήματα θα έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει όπως προβλεπόταν από την σύμβαση όταν αυτή υπογραφόταν. Στρατιές δικηγόρων, ειδημόνων… Διαβάζοντας τα λάθη που έχουν γίνει εκπλήσσομαι από την επιπολαιότητα που έχει παρατηρηθεί στην προσέγγιση ενός τεράστιου ζητήματος“.

Ενδιαφέρον είχε και το θέμα με τα πυρηνελαιουργεία και τα στοιχεία που ζητούν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος για τα πυρηνελαιουργεία αναφέροντας πως “δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά να εφαρμοστεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η άδεια λειτουργίας”. Χαρακτήρισε ως τραγική την κατάσταση και τόνισε παράλληλα πως δεν υπάρχει πολιτική βούληση και πως “αυτό που συμβαίνει στη Μεσσηνία δεν συμβαίνει πουθενά, την στιγμή που υπάρχουν εργοστάσια σε όλη την Ελλάδα… Και γιατί συμβαίνει, συμβαίνει για το κέρδος, ας είμαστε ξεκάθαροι”.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn