ΝΔ και Νίκας…δείχνουν τα δόντια τους…!!!!

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Eκει που τον είχαν χαμένο κάνει την αντεπίθεση του ο Παναγιώτης Νίκας.
Οσοι υποτίμησαν την σημασία αλλά και την δυνατότητα που έχουν τα κόμματα, να συγκρατούν τα στελέχη του, τώρα είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν γνώμη και τακτική.
Ο δήμαρχος της Καλαμάτας, με την σθεναρή στήριξη της ΝΔ, έχει αρχίσει να ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, στις περιφερειακές ενότητες.
Η πρώτη εντύπωση απο τα ονόματα είναι ότι το κόμμα, πείθει τα στελέχη που μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλά ποσοστά τον Παναγιώτη Νίκα και να τον φέρουν στον δεύτερο γύρο, που είναι και ο αρχικός στόχος.
Οσο και αν προσπαθούν οι δεξιοί που έμειναν για προσωπικούς και μόνο λόγους ο καθένας κοντά στον Τατούλη, να ταυτίσουν την “επιστροφή” των γαλάζιων στελεχών στην δική τους…ως αποστάτες κανείς δεν παίρνει σοβαρά αυτό.
Αποστασία σαφώς δεν υπάρχει και αυτό φαίνεται απο την συμμετοχή των στελεχών της Πελοποννήσου σε ένα ψηφοδέλτιο, που ταυτίζεται με την απόφαση του προέδρου της ΝΔ.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η πρώτη πεντάδα στελεχών στην Κορινθία και όλα τα παραπάνω θα γίνουν ορατά και στους Κορίνθιους.
Η ΝΔ δεν θα ρισκάρει την επιλογή Μητσοτάκη για την Πελοπόννησο και θα δυναμώσει όσο γίνεται περισσότερο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο, αλλά και θα επιστρατεύσει βουλευτές και παράγοντες χωρίς κανέναν έλεος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn