Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ | “Το κήρυγμα εμπάθειας και μίσους του απερχόμενου δημάρχου”

0
74
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν…»

Aφελώς ο απερχόμενος δήμαρχος των Κορινθίων, πιστεύει ότι όσο περισσότερο πλήξει, με ψεύδη και τερατολογίες την δική μου εικόνα, θα καταφέρει να σταματήσει την σαρωτική πορεία του συνδυασμού μας “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΙΑΣ”. Ματαιοπονεί.

Είναι μία προσπάθεια να κλωτσήσει τα καρφιά, γιατί η δική μου εικόνα έχει διαμορφωθεί στην ζωή και στην αγορά σε βάθος δεκαετιών και δεν είναι πολιτική. Ο απερχόμενος δήμαρχος, μέχρι σήμερα, προσπαθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, να με πλήξει, γιατί γνωρίζει ότι το δικό μου ήθος δεν θα αφήσει να μπώ σε προσωπική συζήτηση, η οποία δεν αφορά τους Κορίνθιους και το μόνο που θα κάνει είναι να απαξιώσει την ήδη απαξιωμένη αυτοδιοικητική του εικόνα.

Επιμελώς ένα χρόνο τώρα, έχω αποφύγει κάθε αναφορά στο πρόσωπο του δημάρχου και επιμένω στην διάσταση της πολιτικής του στάσης, παρά τις δικές του προσωπικές επιθέσεις. Ελπίζω να αντέξω μέχρι το τέλος. Τώρα ανακάλυψε ότι η αγάπη μου για τον αθλητισμό και οι χορηγίες που κάνω στα αθλητικά σωματεία, και όχι μόνο, έχουν στόχο τις εκλογές. Ο ΠΑΣ Κόρινθος, η Κόρινθος ’06, ο Κύψελος,ο Αγ. Γεώργιος, Πας Κλένια, Τενεάτης, Σαρωνικός,Αγ. Ιωάννης, Αγ, Βασίλης, Σπαθοβούνι, Ολυμπιακός Άσσου, ο Ασπρόκαμπος, ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού, το Αγιονόρι παλαιότερα, ΚΑΟΚ και ΛΕΟΝΤΑΣ (μπάσκετ), ΑΜΑΖΟΝΕΣ, Εθνική ομάδα Χάντμπολ, Διασωστικό Σώμα Πήγασος, Συλλόγους πολιτιστικούς, Πυροπροστασίας και πολλά άλλα σωματεία, καθώς και απλοί πολίτες, όταν μου ζήτησαν την οικονομική μου βοήθεια βρήκαν πάντα την πόρτα μου ανοικτή.

Η διαφορά μας με τον απερχόμενο δήμαρχο είναι ότι αυτός θεωρεί “δικά του” τα λεφτά των δημοτών, ενώ εγώ δίνω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά, τα οποία και πιάνουν τόπο, όπως λένε οι επιχορηγούμενοι. Σε καμία περίπτωση βέβαια η εμπάθεια δεν θα μου στερήσει την χαρά να βοηθώ όπου μπορώ και όπου μου το ζητούν. Η κοινωνία γνωρίζει. Όταν ο απερχόμενος αποτύγχανε να εκλεγεί δήμαρχος, εγώ με πολύ προσωπική δουλειά κατάφερα να πετύχω επιχειρηματικά και να βοηθώ οικονομικά και τον ίδιο στις εκλογικές του προσπάθειες. Το ισοζύγιο της προσωπικής μας σχέσεις είναι δυστυχώς για τον ίδιο…τραγικό.

Ο κ. Πνευματικός δεν έχει πλέον την δυνατότητα, ούτε να μου φτιάξει μα ούτε και να μου χαλάσει την εικόνα μου, γιατί κανείς δεν παίρνει πλέον σοβαρά, τα κηρύγματα μίσους που κάνει σχεδόν καθημερινά. Ο συνδυασμός “Πνοή Δημιουργίας”, δεν μπορεί να ανακοπεί, από κανένα και για κανένα.

Εγώ είμαι ένας απλός στρατιώτης, που δεν εξαρτάται απο τις εκλογές η προσωπική και πολιτική μου επιβίωση. Ο απερχόμενος δήμαρχος, βλέποντας την αποστροφή των Κορινθίων, στον εμπαθή λόγο του, χάνει καθημερινά την ψυχραιμία του και αναζητά νέους βαρβάρους και εχθρούς για να ικανοποιεί την πολεμοχαρή ιδιοσυγκρασία του. Σε αυτό το μοναχικό ταξίδι του δεν θα τον ακολουθήσει κανείς και πολύ περισσότερο εγώ.

Οι μέρες που η Κόρινθος θα κλείσει τους λογαριασμούς της με τον κ.Πνευματικό τελειώνουν.

Ο ίδιος και το περιβάλλον του, ξέρουν πολύ καλά ότι όσο και να προσπαθούν δεν είναι εύκολο να πλήξουν τον Γιώργο Μουρούτσο. Γιατί είναι αυτοδημιούργητος και αυτάρκης, γιατί δεν ζεί απο την πολιτική και γιατί του χρωστούν και δεν χρωστά.

Ο δρόμος από το δημαρχείο στο σπίτι, καταλαβαίνω ότι έχει πολύ πόνο, αλλά όλοι κάποια στιγμή θέλουν δεν θέλουν θα τον βαδίσουν.

Βρες τον τρόπο να αποχαιρετήσεις αξιοπρεπώς την Αλεξάνδρεια που νόμισες δική του και χάνεις κ. Πνευματικέ.

Καληνύχτα σου..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn