Φιλομήλα Λαπάτα | Παρουσίασε το βιβλίο “ο διχασμός”

0
146
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργάνωσαν στον Συναυλιακό χώρο “Μαρία Δημητριάδη”, στην Κόρινθο, την παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος της Φιλομήλας Λαπατά: ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 “Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ”.

Η κ.Πηνελόπη Μπισμπίκη καλωσόρισε και ευχαρίστησε την κ.Φιλομήλα Λαπατά και το βιβλιόφιλο κοινό, που περίμενε να δει και να απολαύσει την αγαπημένη του συγγραφέα, στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Για το βιβλίο μίλησε η υποθηκοφύλακας κ.Σόνια Μέξη.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η κ.Φιλομήλα Λαπατά ταξίδεψε το κοινό στις σελίδες του βιβλίου της, αξιοποιώντας μοναδικές φωτογραφίες της Αθήνας, από την τελευταία εικοσαετία του 19ου αι., των διάσημων φωτογράφων Αδερφών Ρωμαΐδη, συνοδευόμενες με συμβολικά μουσικά ακούσματα.

Η συγγραφή του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης σημασίας που έχει η γνώση του παρελθόντος για την πορεία στο παρόν και το μέλλον και με ακριβή ιστορικά στοιχεία, κατόπιν σοβαρής και συστηματικής μελέτης του αρχειακού υλικού.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η συγγραφέας υπέγραψε βιβλία της, αφού συνομίλησε με το κοινό, ευχόμενη εσωτερική ισορροπία, διαύγεια πνεύματος και αρμονία για την αποφυγή του εσωτερικού διχασμού, που αντικατοπτριζόμενος δημιουργεί μύρια προβλήματα…

Τσέτσι Τσάνκοβ

Φωτογράφος

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn