Ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Πελοποννήσου

0
401
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τελετή υπογραφής των συμβάσεων του έργου Ηλεκτρικής Διασύνδεσης της Κρήτης με την Πελοπόννησο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 11:00 πμ στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισσάμου Χανίων, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του Yπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη και του Προέδρου – Διευθύνοντα Συμβούλου του ΑΔΜΗΕ, Μάνου Μανουσάκη.

Το βασικό πλεονέκτημα του σχεδίου Πελοπόννησος – Κρήτη είναι ότι μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα. Το πρώτο καλώδιο των 200 MW εναλλασσόμενου ρεύματος (η απόσταση είναι σχετικά μικρή και οι απώλειες λόγω εναλλασσόμενου δεν είναι πολύ μεγάλες) δεν χρειάζεται μάλιστα αναβαθμίσεις στα υφιστάμενα τοπικά δίκτυα στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων και συνεπώς μπορεί να επισπευσθεί κατά πολύ ο χρόνος αδειοδότησης και κατασκευής του έργου.

Σε αυτή την περίπτωση, η Κρήτη θα τροφοδοτείται από την μονάδα της Μεγαλόπολης και θα καλύπτει το κύριο μέρους των αναγκών της (350 MW μέση φόρτιση, 600 MW αιχμή) χωρίς να χρειάζεται να λειτουργούν οι πανάκριβες και ρυπογόνες πετρελαϊκές μονάδες.

Σε δεύτερη φάση μπορούν να γίνουν οι αναβαθμίσεις των δικτύων Πελοποννήσου και Κρήτης (από 150 KV στα 400KV) ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί το τρίτο βήμα και να ποντιστεί το δεύτερο, δίδυμο, καλώδιο των 200 MW.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σχέδιο, στην περίπτωση που προχωρήσουν τα μεγάλα αιολικά έργα που έχουν αδειοδοτηθεί για την Κρήτη, τότε θα πρέπει να δρομολογηθεί μια καινούργια διασύνδεση με αντικειμενικό σκοπό να μεταφέρεται το πράσινο ρεύμα από το νησί στο ηπειρωτικό σύστημα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn