Μία πολύ όμορφη εκδήλωση στην Κόρινθο

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΚΑΚΗΣ: “Μουσικής Μύηση – Η ευεργετική επίδραση της μουσικής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στον πολυχώρο “Μαρία Δημητριάδη”, στην Κόρινθο, το νεοσυσταθέν Παράρτημα Κορίνθου του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ” πραγματοποίησε την εναρκτήρια εκδήλωσή του, με την οποία εγκαινίασε μία σειρά διαλέξεων και δράσεων σχετικών με τον ελληνικό πολιτισμό.

Η κ. Δήμητρα Αποστόλου, υπεύθυνη εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ” Κορίνθου, αφού καλωσόρισε τον ομιλητή και το κοινό, έδωσε τον λόγο στην κ. Άννα Δοντά, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ”, Αθηνών, η οποία παρουσίασε τους στόχους του συλλόγου.
Ομιλητής στην διάλεξη με τίτλο “Μουσικής Μύηση – Η ευεργετική επίδραση της μουσικής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα” ήταν ο πολυγραφότατος κ. Γιώργος Λεκάκης, συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου και διαχειριστής της ιστοσελίδος ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Ο κ. Γιώργος Λεκάκης άρχισε την ομιλία του κάνοντας μία σύντομη αλλά ουσιαστική αναφορά στην πόλη της Κορίνθου και στην υποχρέωση, μέσα από την αναζήτηση, την γνώση και την συνεργασία να αποκτήσει αυτή η πόλη την αίγλη του αρχαιοελληνικού παρελθόντος της!

Στην συνέχεια, μίλησε, φυσικά, για την μουσική και καλύπτοντας το θέμα από την ρίζα του… παρουσίασε, αρχικά, την ετυμολογία της λέξης “μουσική” καθώς και τον ευρετή του όρου της και τοποθετώντας, με αδιάψευστες μαρτυρίες, τις απαρχές της στην Αρχαία Ελλάδα μας ταξίδεψε στον κόσμο της, αναφερόμενος στην πρώτη παρτιτούρα, στην αρμονικότερη μελωδία, σε ρυθμούς, μουσικά όργανα, μουσικούς, τραγούδια, γιορτές, έθιμα.

Αξιοποιώντας τις επιστημονικές αποδείξεις για την δύναμη του ήχου και τα αποτελέσματα της χρήσης του, σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης και δράσης, παρουσίασε την δύναμη της μουσικής και την επιρροή της στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που μπορεί να καθοδηγηθεί, ανάλογα με τους εκάστοτε σκοπούς.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δεν παρέλειψε να τονίσει τον καθοριστικό ρόλο της ανάπτυξης των παιδιών σε περιβάλλον με ήπιους και αρμονικούς ήχους και εξήγησε συμπεριφορές που οφείλονται στην απουσία αυτού.

Η δωδεκασέλιδη βιβλιογραφία, που υπάρχει στο τέλος του βιβλίου αποδεικνύει το μέγεθος της έρευνας του Κοινωνιολόγου – Λαογράφου και Δημοσιογράφου, κ. Γιώργου Λεκκάκη, που δεν αφήνει απορίες, καθώς καλύπτει το θέμα σε όλο του το φάσμα!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn