Γιορτή χάντμπολ στο κλειστό του Λουτρακίου

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Κυριακή 2️5️ Νοεμβρίου στις 10️️:3️0️ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ.ΓΑΛΑΝΟΛΟΥΛΟΣ», θα πραγματοποιηθεί Γιορτή χάντμπολ?‍♂️?‍♀️ που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος(Ο.Χ.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας και το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΒΕ ACTIVE, το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σκοπό έχει να δραστηριοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.
Η γιορτή?? θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών ?Γ’-Δ’-Ε’ και ΣΤ’ τάξης από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Δήμο Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας σε διαμορφωμένα γήπεδα εντός του κλειστού Γυμναστηρίου .
Όλοι μαζί μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και η τοπική κοινωνία θα στείλουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μέσα από το χάντμπολ και το πρόγραμμα ΒΕ ACTIVE.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος και υπεύθυνος από πλευράς της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Κώστας Κότσιρας.
Σας περιμένουμε

Να Παιξουμε,

Να διασκεδάσουμε,

Να βάλουμε Γκολ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn