Δήμας | “Με απόλυτο παραλογισμό μοιάζει ο προϋπολογισμός”

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Ο προϋπολογισμός δεν είναι μια λελογισμένη δημοσιονομική επέκταση, είναι ο απόλυτος παραλογισμός» δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

«Όποιος αντιλαμβάνεται λίγο το πώς λειτουργεί η σύγχρονη οικονομία, συνειδητοποιεί ότι το υπερπλεόνασμα, το οποίο έχει αυτοεπιβάλει η κυβέρνηση, δηλαδή το να πετυχαίνει πάνω από 3,5%, αλλά το να υπερβεί και το 4%, είναι εντελώς αντιπαραγωγικό για την οικονομία, γιατί στην πραγματικότητα ανεβάζει τους φόρους, δίνει φοβερά αντικίνητρα σε όσους θέλουν να παράξουν και σκοτώνει την πραγματική οικονομία» εξήγησε ο κ. Δήμας.

«Τη στιγμή που η οικονομία και η κοινωνία καταρρέει η κυβέρνηση πανηγυρίζει και αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο. Έχουμε το χρηματιστήριο σε χαμηλό διετίας, ένας στους δύο φορολογούμενους χρωστάει χρήματα στην εφορία, μάλιστα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών στην εφορία έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, στα 103 δισ. ευρώ, όπου το 40% αυτών των οφειλών έχει δημιουργηθεί επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -το 40% του ιδιωτικού χρέους έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια- η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου είναι στο 4,6%, άρα σε απαγορευτικά επίπεδα, ώστε να επανακτήσει η χώρα την πρόσβαση στις αγορές με το επιτόκιο 4,6% η πρόσβαση στις αγορές είναι πρακτικά αδύνατη, οι προβλέψεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης που είχε ο περασμένος προϋπολογισμός, ακόμη και ο προπερασμένος προϋπολογισμός της κυβέρνησης πάντα πέφτουν έξω στους υπολογισμούς τους και δυστυχώς ήλθε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την περασμένη εβδομάδα και ψαλίδισε τις προβλέψεις και για το 2019» επισήμανε ο αν. τομεάρχης της ΝΔ.

Σε ό,τι αφορά την μη εφαρμογή του προνομοθετημένου μέτρου περικοπής των συντάξεων σημείωσε: «Αυτοί που ψηφίσαν την περαιτέρω μείωση των συντάξεων από 1ης Ιανουαρίου του 2019 είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, την ψηφίσανε δύο φορές στο εθνικό κοινοβούλιο. Από τότε λέγαμε ότι δεν υπάρχει λόγος, ότι δεν είναι διαρθρωτικό μέτρο να προχωρήσουμε στη μείωση των συντάξεων και ότι θα μπορούσε πράγματι με μία λελογισμένη δημοσιονομική πολιτική να αποφύγει αυτό το μέτρο».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn