Η ΝΔ ξηλώνει το πουλόβερ Τατούλη με αποχωρήσεις…!

    0
    285
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Χαρακτηριστικά έντασης παίρνει η όλη αυτοδιοικητική ανησυχία με φόντο τις κινήσεις στα περιφερειακά δρώμενα.

    Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να αποσύρει τα στελέχη της απο την παράταξη Τατούλη και ένα-ένα ανεξαρτητοποιούνται απο την “Νέα Πελοπόννησο” και πλέον συγκροτούν μία ισχυρή ομάδα μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο…!!!

    Εκρηκτικό… το κλίμα στο περιφερειακό σκηνικό με ανατροπές που εξελίσσονται με τη δημιουργία νέας κίνησης σε επίπεδο συμβουλίου, μιας παράταξης που θα συγκεντρώνει όσους πλέον – και είναι πολλοί – ανεξαρτητοποιούνται από τη “Νέα Πελοπόννησο”, την παράταξη του Πέτρου Τατούλη, της οποίας το… πουλόβερ ξηλώνεται. Κι όλα αυτά με… επιλογή του κ. Τατούλη με φόντο το συγκρουσιακό μοτίβο που έχει ακολουθήσει εδώ και καιρό…

    Από τη μία αυτό, από την άλλη, το θέμα με την έκτακτη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ – στα… γρήγορα – για να τελειώνει και το σκηνικό με τις εκκρεμότητες για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις, στις… αμφισβητούμενες εκτάσεις για το ΣΔΙΤ. Κι αυτό προκαλεί ερωτήματα…

    Χθες η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης κα. Νικολάκου καταγγέλει ότι πίσω απο τις ανεξαρτητοποιήσεις κρύβεται ο Νίκας:

    Δήλωση Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνη επικοινωνίας της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κας Κωνσταντίνας Νικολάκου.

    Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό. Επειδή καθημερινά διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες με οποιονδήποτε τρόπο και να συγκροτήσει παράταξη τόλμησε να εξαντλήσει κάθε αντιδημοκρατική και απολύτως «φασιστική» πρακτική καλώντας σε «αποστασία» στελέχη της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη. Απαίτησε μάλιστα να κάνουν «πολιτικό πραξικόπημα» στο Περιφερειακό Συμβούλιο συστήνοντας «άτυπη αυτοδιοικητική πολιτική γιάφκα» εναντίον του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου.

    Η προσδοκία του κ. Νίκα να πείσει τους πολίτες και να αποκτήσει δύναμη εξαντλείται στο να δημιουργήσει θεσμικό πρόβλημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι φυσικά να καταθέσει το πολιτικό του πρόγραμμα, το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε να διαθέτει.

    Με περισσό πολιτικό θράσος και ως «δικτάτορας» καλεί σε «αποστασία» τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους οποίους ψήφισαν οι πολίτες με τον Πέτρο Τατούλη, και τους ζητά να στραφούν εναντίον του, μόνο και μόνο για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς. Οι μάσκες έπεσαν. Ο «πολιτισμένος πολιτικός αγώνας» που διατυμπάνιζε ήταν ψεύτικος μόνο και μόνο για να κρύψει την ύπουλη και πολιτικά χυδαία του προσπάθεια για το σφετερισμό της εξουσίας.

    Του υπενθυμίζουμε ότι η πρακτική διάλυσης παρατάξεων συνδέεται απόλυτα με τον ίδιο, που ως Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του και επιτρέπει τη διάλυση της δημοτικής του παράταξης.

    Η αποτυχία του να πείσει τους πολίτες και να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο αποκαλύπτεται από τις πρακτικές διχασμού και μηδενισμού που ακολουθεί. Αυτή η πρακτική ποτέ δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των πολιτών, παρά μόνο ιδιοτέλειες

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn