Ερώτηση για τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών Κορινθίας

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγή, εξ’ αιτίας της ευρείας καταστροφής των καρπών των ελαιόδεντρων, λόγω έξαρσης της προσβολής από δάκο, αλλά και της χαμηλότερης ποιότητας ελαιόλαδου λόγω αυξημένων οξέων έφερε στη Βουλή με Ερώτηση του ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να ξεκαθαρίσει πως σκοπεύει να στηρίξει τους ελαιοπαραγωγούς σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: Στήριξη των παραγωγών ελαιόλαδου

16.11.2018

κ. Υπουργέ,

στο νομό Κορινθίας, στην Πελοπόννησο, αλλά και ευρύτερα στη χώρα, η ελαιοπαραγωγή αποτελεί ένα ευρύ και κρίσιμο κομμάτι της συνολικής αγροτικής παραγωγής. Πάνω σ’ αυτή, στηρίζεται σημαντικό μέρος της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων και κατ’ επέκταση χιλιάδες θέσεις εργασίας. Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχει παρατηρηθεί ευρεία καταστροφή των καρπών των ελαιόδεντρων, λόγω έξαρσης της προσβολής από δάκο, γεγονός που επηρεάζει σημαντικά κάθε κρίκο της παραγωγικής και προωθητικής αλυσίδας του ελαιόλαδου.

Επίσης, πέρα από τη μειωμένη ποσότητα, κατεγράφη και χαμηλότερη ποιότητα ελαιόλαδου λόγω αυξημένων οξέων.  Όπως αντιλαμβάνεστε, χιλιάδες ελαιοπαραγωγοί στην Πελοπόννησο αλλά και ολόκληρη στη χώρα βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς η φετινή σοδειά έχει υποστεί σημαντική ζημιά, οι ποσότητες ειδικά των παραγόμενων ΠΟΠ προϊόντων θα είναι μειωμένες, ενώ υπάρχει έκδηλη αγωνία για τη σοδειά της επόμενης χρονιάς.

Στα παραπάνω, οφείλει να συνυπολογίσει κανείς, πως το τελευταίο διάστημα οι αγρότες και οι παραγωγοί χώρας, έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές από ακραία καιρικά φαινόμενα και πυρκαγιές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετρούν σημαντικές ζημιές, κάτι που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στα εισοδήματα τους για το επόμενο διάστημα, αλλά και στην κατά τόπους τοπική οικονομία.

Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα, με την υψηλή φορολογία που έχει μειώσει το διαθέσιμο εισόδημα κάθε οικογένειας και κατ’ επέκταση την αγοραστική ικανότητα κάθε νοικοκυριού, εύκολα προκύπτουν τα στενά περιθώρια μέσα στα οποία καλείται να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος της χώρας.

Κατόπιν των παραπάνω, ερωτάσθε:

α) Ποια μέτρα σκοπεύετε να λάβετε προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο έξαρσης του δάκου την επόμενη χρονιά; Πως στοχεύετε να ενισχύσετε τα προγράμματα δακοκτονίας;

β) Ποια συγκεκριμένα μέτρα σκοπεύετε να λάβετε ώστε να στηρίξετε τους ελαιοπαραγωγούς που υπέστησαν ζημιές από το δάκο και αντιμετωπίζουν και τη χαμηλή ποιότητα του φετινού ελαιόλαδου;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn