Χαιρετίσματα από τον Ταΰγετο

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μια ομάδα Μεσσήνιων – ο Νίκος Λαγούδης, ο Γιώργος Μπακάλης και ο Ιωάννης Τζανετουλέας- είχαν μια τρελή ιδέα και την υλοποίησαν: Να μαζεύουν με τα χέρια άνθη τσαγιού στα 1700 μέτρα υψόμετρο στον Ταΰγετο και να το προσφέρουν σαν ένα ακριβό, αυθεντικά μοναδικό δώρο στον χρήστη/καταναλωτή.

Με τον μηχανικό στο επάγγελμα Νίκο Λαγούδη είχαμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν όταν μαζί με άλλους συνεργάτες προσπαθούσαν να στήσουν μια παραγωγική δραστηριότητα με βάση το φραγκόσυκο – το τοπικό φραγκόσυκο της Μεσσηνίας. Σήμερα, μαζί με τον Γιώργο Μπακάλη (έναν άνθρωπο – πολυεργαλείο για την αγροτική παραγωγή και όχι μόνο…) αλλά και τον Ιωάννη Τζανετουλέα έχουν ξεκινήσει ως ομάδα να υλοποιούν ένα εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό project. Το τελευταίο βασίζεται σε μια ιδέα που απαιτεί να έχεις την δύναμη να ανταποκριθείς στο «παιχνίδι της τρέλας και της φρονιμάδας». Το γιατί φαίνεται κιόλας από την περιγραφή της ιδέας και του project: «Βιολογικό Τσάι του Βουνού, άνθη μαζεμένα με το χέρι από τον Ταϋγετο στα 1700 μέτρα».

taygetos-herbs-2

Ας κρατήσουμε τα βασικά δεδομένα: Τσάι του Βουνού, Ταϋγετος, υψόμετρο 1700 μέτρων. Τι σημαίνει αυτό; Πρόσθετες δυσκολίες, περισσότερο κόπο, ξόδεμα και μπόλικο ιδρώτα. Με αυτοκίνητο ή ειδικό όχημα ανεβαίνει πάνω κάτω στα 1400 μέτρα και από εκεί και πάνω με τα πόδια έχοντας πολλές φορές συνοδεία και συντροφιά τα ακούραστα γαϊδουράκια.

Σε ένα φυλλάδιο της εταιρείας TAYGETOS HERBS με έδρα την Καλαμάτα οι εμπνευστές και δημιουργοί του project γράφουν: «Λένε ότι το καλύτερο τσάι είναι αυτό που φυτρώνει στις βουνοκορυφές», εκφράζοντας την περηφάνια τους για το δικό τους τσάι. «Το δικό μας τσάι, βρίσκεται στα 1700 μ υψόμετρο, το οποίο καλλιεργείται & μαζεύεται με το χέρι, με την λιγότερη δυνατή παρέμβαση, σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα & φορείς προκειμένου να μείνουν ατόφιες οι ευεργετικές του ιδιότητες. Όμως αυτό που κάνει το τσάι μας τόσο ξεχωριστό , δεν είναι η φροντίδα μας. Ούτε η ασύγκριτη απολαυστική του γεύση. Είναι το βουνό απ΄όπου κατάγεται, ο θρυλικός Ταϋγετος».

taygetos-herbs-1

Το κυριότερο αλλά όχι και το μοναδικό προϊόν της προσπάθειας τους είναι το βιολογικό τσάι του βουνού, γνωστό και σαν «σιδερίτης», ένα βότανο που φύεται στα ελληνικά βουνά εδώ και αιώνες. Ο σιδερίτης των «ορειβατών» της επιχειρηματικότητας ονομάζεται sideritis cladestina , «ένα φυτό ενδημικό στον Ταΰγετο, σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων».

Ο Νίκος, ο πανταχού παρών Γιώργος και ο Ιωάννης – οι τρείς της ομάδας – έχουν επιλέξει και εφαρμόζουν μια πολιτική « ελάχιστης παρέμβασης». Για παράδειγμα, το άνθος του σιδερίτη συλλέγεται με «τα χέρια, χωρίς μηχανές και φυσικά, χωρίς να ξεριζώνεται το φυτό», η δε μεταφορά του στις εγκαταστάσεις αποξήρανσης γίνεται με τα γαϊδουράκια.

Σήμερα, το προϊόν με την αυθεντικότητα της παρουσίας του και με την ισχυρή τοπική αναφορά του βρίσκεται στην αγορά μέσα σε ένα ζωγραφισμένο κύλινδρο που βρίσκει κανείς ένα αεροστεγώς κλεισμένο σακουλάκι με άνθη τσαγιού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn