Ημέρα της Μαύρης Γάτας | Και άλλη γρουσουζιά

0
104
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου, στην Ιταλία τιμάται η Ημέρα τη Μαύρης Γάτας. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ιταλική Ένωση για την Προστασία των Ζώων και του Περιβάλλοντος (AIDAA), με σκοπό, μέσω διαλέξεων, εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων, να αλλάξουν αντιλήψεις αιώνων και να πείσουν όσους συμπατριώτες τους πιστεύουν σε προκαταλήψεις να μην τίς εξολοθρεύουν, όπως το συνηθίζουν.

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, και στην Ελλάδα, πιστεύεται ευρέως ότι οι μαύρες γάτες φέρνουν κακή τύχη. Τον Μεσαίωνα συνδέονταν με την μαγεία και τίς σκότωναν επειδή τίς θεωρούσαν συντρόφους των μαγισσών. Αν και το κυνήγι μαγισσών έχει παρέλθει προ πολλού, η απέχθεια για τις μαύρες γάτες έχει ριζώσει για τα καλά στον σύγχρονο κόσμο.

Σύμφωνα με την AIDAA, περί τις 60.000 μαύρες γάτες σκοτώνονται κάθε χρόνο στην Ιταλία,ενώ αρκετές πέφτουν θύματα σατανιστικών τελετών. Συν τοις άλλοις, δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των φιλόζωων και δεν γίνονται εύκολα δεκτές ως ζώα συντροφιάς.

Η 17η Νοεμβρίου επελέγη ως ημέρα του εορτασμού, επειδή πέφτει κοντά στο Χάλογουιν και ο αριθμός 17 φέρνει γρουσουζιά στους Ιταλούς. Η προκατάληψη ανάγεται στην Ρωμαϊκή εποχή. Αν ο ρωμαϊκός αριθμός XVII (17) αναγραμματισθεί σε VIXI τότε σημαίνει «Έχω ζήσει» με την έννοια του «είμαι νεκρός».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn