Τζέιμς Μποντ | 56 χρόνια και συνεχίζεται…

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λογοτεχνικός ήρωας, που γνώρισε τη διασημότητα από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη κι έγινε ο πρωταγωνιστής της μακροβιότερης σειράς ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο Τζέιμς Μποντ γεννήθηκε από την πένα του άγγλου συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ, όταν αυτός αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών, να εγκατασταθεί στην εξωτική Τζαμάικα και να ασχοληθεί με το γράψιμο. Έγραψε 12 μυθιστορήματα και δύο συλλογές διηγημάτων με ήρωα τον Μποντ, από το 1953 έως το 1964, που πέθανε. Τα έργα του αυτά κινούνται στο χώρο των μυστικών υπηρεσιών και της διεθνούς κατασκοπίας – χώρο που γνώριζε άλλωστε πολύ καλά – την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Ο ήρωάς του είναι στέλεχος της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Μεγάλης Βρετανίας Secret Intelligence Service (SIS), γνωστής και ως MI6. Φέρει τον βαθμό του πλωτάρχη και τον υπηρεσιακό κωδικό αριθμό 007. Το όνομά του το οφείλει στον αμερικανό ορνιθολόγο Τζέιμς Μποντ, ειδικό στα πουλιά της Καραϊβικής. Ο Φλέμινγκ, που ήταν δεινός παρατηρητής πουλιών και γνώριζε το έργο του, εντυπωσιάστηκε από το «αρσενικό» ονοματεπώνυμο του αμερικανού επιστήμονα και αποφάσισε να βαφτίσει τον ήρωά του Τζέιμς Μποντ.

Ο χαρακτήρας του Μποντ είναι η επιτομή πολλών πρακτόρων και κομάντο, που γνώρισε ο Φλέμινγκ, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σίγουρα έχει αντλήσει στοιχεία από τον αδελφό του Πίτερ Φλέμινγκ, που πολέμησε στη Νορβηγία και την Ελλάδα, αλλά και από τον ρωσοεβραίο τυχοδιώκτη και πράκτορα Σίντνεϊ Ράιλι. O Φλέμινγκ ήθελε το παρουσιαστικό του Τζέιμς Μποντ να είναι μία διασταύρωση του εαυτού του και του αμερικανού τραγουδιστή Χόγκι Καρμάικλ.

Οι ιστορίες με πρωταγωνιστή τον θρυλικό πράκτορα 007 συνεχίστηκαν και μετά το θάνατο του Φλέμιννγκ. Οι κληρονόμοι του επιστράτευσαν γνωστούς βρετανούς συγγραφείς, όπως ο Κινγκσλεϋ Έιμις, οι οποίοι συνέχισαν τα ανολοκλήρωτα έργα του.

Το 1962 άρχισε η κινηματογραφική διαδρομή του Τζέιμς Μποντ, που ασφαλώς εκτόξευσε τη φήμη του, με την πάροδο του χρόνου. Η εταιρεία παραγωγής Eon Productions του καναδού θεατρικού παραγωγού Χάρι Σάλτζμαν και του ιταλοαμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού και ατζέντη Άλμπερτ Μπρόκολι, που είχε αποκτήσει τα δικαιώματα, κυκλοφόρησε την ταινία «Δρ Νο», με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι. Από τότε και μέχρι σήμερα η εταιρεία βρίσκεται πίσω από κάθε ταινία του Τζέιμς Μποντ και φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κρατά ζεστό το ενδιαφέρον του μεγάλου κοινού με τις περιπέτειες του ήρωα.

Εκτός από τον κινηματογράφο, οι περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, έχουν γίνει κόμικ στριπ και βιντεοπαιγνίδια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn