Το ουίσκι κόβει τον βήχα, το λέει και η επιστήμη

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε ταλαιπωρεί για εβδομάδες εκείνος ο εκνευριστικός βήχας που δεν λέει να φύγει με τίποτα, παρά την παρακεταμόλη και τις παστίλιες; OΚ, ήρθε η ώρα να πας στον γιατρό (ναι, αυτή είναι η σωστή προσέγγιση για κάθε ζήτημα υγείας). Εκτός από αυτό ωστόσο, ίσως να υπάρχει και μία ακόμη λύση που μπορεί να σε ανακουφίσει και δεν βρίσκεται στο πλησιέστερο ιατρείο αλλά στο μπαρ του σπιτιού σου.

Σύμφωνα με τον Dr. William Schaffner από την ιατρική σχολή του Vanderbilt University στο Nashville του Tennessee, το ουίσκι μπορεί να σε ανακουφίσει, καθώς βοηθά στην καλύτερη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας την λοίμωξη στην περιοχή του λαιμού.

Το αλκοόλ διαστέλλει λίγο τα αιμοφόρα αγγεία και αυτό διευκολύνει τις μεμβράνες της βλεννογόνου να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη” τονίζει μεταξύ άλλων ο Dr. Schaffner. Πριν κατεβάσεις καμιά δεκαριά Manhattan, θα πρέπει ακόμη να γνωρίζεις ότι το υπερβολικό ουίσκι δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, κι αυτό γιατί το αλκοόλ είναι διουρητικό, που σημαίνει ότι τραβά τα υγρά από το σώμα και τελικά, σε αφυδατώνει. Όταν δεν είσαι καλά, όπως αντιλαμβάνεσαι, θα γίνεις ακόμη χειρότερα αν προσθέσεις στην κατάστασή σου και τα συμπτώματα του hangover.

Whisky is liquid sunshine συνήθιζε να λέει ο George Bernard Shaw, οπότε χαλάρωσε, φτιάξε ένα Old Fashioned ή βάλε ένα straight και ενδεχομένως να αισθανθείς καλύτερα. Ένα ποτό όμως.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn