Streetlife

Πρέπει να πετάξει απο πάνω του 20 χρόνια…!

Ο Νίκος Σταυρέλης, είναι ο πιο “νοικοκυρεμένος” υποψήφιος δήμαρχος που διεκδικεί δήμο όχι μόνο στην Κορινθία αλλά και πολύ μακρύτερα.

Εχει ισχυρή ομάδα, κινείται μεθοδικά και προσεχτικά, καταθέτει ολοκληρωμένες λύσεις και όχι θεωρίες. Εχει ισχυρή διάταξη σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και τα χωριά και επιπλέον ο ίδιος είναι γνωστό ότι είναι σεμνός, ευγενής και ισορροπημένος.

Είναι αλήθεια ότι τα πρώτα ονάματα που παρουσίασε για το ψηφοδέλτιο του δεν έκαναν αίσθηση στην κοινωνία, γιατί ήταν μεταλλάξεις του Πνευματικού.

Αυτό όμως στην συνέχεια άλλαξε με την είσοδο νέων προσώπων με δυνατά κοινωνικά ερείσματα και αποδοχή.

Σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς και επίπεδο.

ΟΜΩΣ

Το πρόβλημα του Νίκου Σταυρέλη δεν είναι ούτε το ψηφοδέλτιο, ούτε οτι ο ίδιος δεν είναι ο κλασσικός καλοχαιρέτας, που πάει σε γάμους, κηδείες και μνημόσυνα.

Ο κ.Σταυρέλης έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό ζήτημα.

Τα 20 χρόνια που ήταν κοντά στον δήμαρχο κ. Πνευματικό.

Ολοι οι αντίπαλοί του ομολογούν όλα τα παραπάνω, αλλά καταλήγουν στην μομφή…των 20 χρόνων. Ιστορικά ο ίδιος ο δήμαρχος εκτόξευσε αυτή την “καταγγελία” και η αλήθεια είναι ότι την πέρασε και στην κοινωνία.

Ο δήμαρχος τον τιμώρησε έντεχνα για την στήριξη και την βοήθεια που του παρείχε, αντί να τον ευχαριστεί για αυτό.

Κανείς δεν τον κατηγορεί, ούτε για διαπλοκή, ούτε για ιδιοτέλεια μα ούτε και για ευθύνες,

Του προσάπτουν ότι δεν έπρεπε να στηρίζει τον Πνευματικό και οι περισσότεροι που το διαχέουν ήταν οι πρώτοι που στήριζαν και ψήφιζαν και έκαναν δουλειές με τον δήμο.

Ο επικεφαλής της Πνοής δημιουργίας, οφείλει και πρέπει να βρεί τον τρόπο, να πετάξει από πάνω του 20 χρόνια από την ζωή του, χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει κάτι άσχημο.

Αν το καταφέρει είναι δεδομένο ότι έχει τον πρώτο λόγο στις δημοτικές εκλογές και θα βοηθήσει και πολύ τους υποψηφίους του να προσεγγίζουν με ευκολία τους Κορίνθιους και ειδικά τους νέους.

Αν δεν το καταφέρει κάνει δύσκολη την πορεία του, την δεύτερη Κυριακή.

Δεν είναι θέμα επικοινωνίας αλλά ουσίας.

Είναι το προσωπικό του στοίχημα.

Γ.Λ.

Street Life

Exit mobile version