Είναι θέμα συνείδησης…!

    0
    29
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Στην Κόρινθο μπορεί κανείς να του προσάψει ότι κάνει δωρεές ή στηρίζει πρόσωπα και θεσμούς γιατί έχει εκλογικό συμφέρον και προσδοκά ψηφοθηρικά οφέλη.

    Η Περαχώρα όμως δεν ανήκει στον δήμο Κορινθίων και όπως εγγράφως αναφέρει ο διοικητής του πυροσβεστικού σταθμού, με χρήματα του Γιώργου Μουρούτσου έγιναν οι αναγκαίες επισκευές στο πυροσβεστικό κλιμάκιο, για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί.

    Ο προϊστάμενος του κλιμακίου Ανθυποπυραγός Χρήστος Μακρής εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και προς τον κ.Μουρούτσο Γεώργιο (Ισθμοεμπορική) για την άμεση ανταπόκριση και δωρεά υλικών, καθώς και προς όλους τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους που συντέλεσαν στην προσπάθεια αυτή. “Οι ενέργειες αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα των ενδιαφέρον των χορηγών αλλά και των πυροσβεστικών υπαλλήλων για το κοινωνικό σύνολο, και την συνέχεια της δύσκολης αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος” σημειώνεται σε ανάρτηση του Κλιμακίου στο Facebook.

    Κανένα εκλογικό όφελος από την Περαχώρα αλλά η οικονομική βοήθεια που προσέφερε ισχυρή.

    Όπως ισχυρή είναι η βοήθεια που έδωσε στην ποδοσφαιρική ομάδα των Ρομά, του Ζευγολατιού, που ανήκει στον δήμο Βόχας και μπόρεσε και στήθηκε το καλοκαίρι χάρη σε αυτόν.

    Οπως και αλλού, αρκετά χρόνια…

    Είναι λοιπόν ζήτημα συνείδησης και όχι εκλογικών προσδοκιών, όσο και αν προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής, ξέροντας ότι είναι το μεγάλο εμπόδιο…!

     

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn