10 κόλπα για να φαίνεσαι πιο όμορφος χωρίς έξοδα

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί να μην το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά ένα επιστημονικό άρθρο με τον τίτλο “Too good to be true: The handicap of high socio-economic status in attractive males” (Πολύ καλό για να είναι αληθινό: Το μειονέκτημα της υψηλής κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης στα ελκυστικά αρσενικά), που δημοσίευσε μια ομάδα κοινωνικών ανθρωπολόγων μερικά χρόνια πριν, αποτέλεσε για μεγάλο διάστημα αντικείμενο μεγάλων προβληματισμών ανάμεσα στους ευκατάστατους άντρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Αιτία;

Η βασική θεώρηση των ειδικών πάνω στη σχέση χρήματος και γοητείας. Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι πλούσιοι άντρες έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα: το χρήμα, μπορεί να μετατρέψει έναν άντρα σε μαγνήτη γυναικών, αλλά δεν τους δίνει περισσότερες πιθανότητες να κάνει σεξ ή να κερδίσει ευκολότερα το παιχνίδι της αποπλάνησης. Οι μελετητές συγκέντρωσαν στο άρθρο τους εκατοντάδες περιπτώσεις αντρών με πολύ υψηλά κοινωνικο-οικονομικά στάνταρντ, ανακαλύπτοντας ότι όσοι δεν διατηρούσαν τα βασικά κριτήρια που κάνουν έναν άντρα αληθινά ποθητό στις γυναίκες, δύσκολα ζευγάρωναν, έστω και περιστασιακά.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το άρθρο, το πραγματικό νόημα της αρρενωπότητας και το φωτοστέφανο της τελειότητας που αναζητούν οι γυναίκες, δεν βρίσκεται στο πολύ χρήμα, αλλά στην προσεγμένη εικόνα, στην  υγιεινή, στην φροντίδα και στην περιποίηση με βάση τις 10 παρακάτω οδηγίες.

#1. Άφησε γενειάδα

10 κόλπα για να φαίνεσαι πιο όμορφος χωρίς να σου κοστίσει ακριβά

Μια περιποιημένη γενειάδα δείχνει καλή σε κάθε τύπο άντρα, εκτός αν η τριχοφυία του προσώπου σου μειονεκτεί σε πυκνότητα (όπως του Jeremy Irons). Η γενειάδα έχει επίσης τη δυνατότητα να καλύπτει ατέλειες της επιδερμίδας, λεπτά χείλη ή ένα κοντό πιγούνι, επιτρέποντάς σου να δείχνεις αρκετά πιο γοητευτικός από ό,τι ξυρισμένος.

#2. Ξύρισε το κεφάλι σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

Όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Αλλά αν η αλωπεκία έχει ξεκινήσει την ασταμάτητη πορεία της αφήνοντας γυμνό πάνω από το 60% του τριχωτού της κεφαλής, τότε, ναι: το εντελώς ξυρισμένο κεφάλι είναι σέξι και για κάποιο λόγο υποδηλώνει στις γυναίκες  ασφάλεια, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα, ο Jason Statham.

 

 

#3. Καθάριζε το πρόσωπό σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δεν πρόκειται να προτείνουμε μια ντουζίνα ενυδατικές κρέμες, παρά μόνο μια απλή κίνηση: η επιτυχία ενός τέλειου δέρματος βασίζεται στο τακτικό πλύσιμο του προσώπου -από μια έως τρεις φορές την ημέρα- χρησιμοποιώντας νερό, μια στάλα αγνού σαπουνιού και ήπιο μασάζ σε όλη την επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο, το πρόσωπό σου θα δείχνει πάντα πιο φωτεινό χωρίς ίχνος ρύπων, λιπαρότητας ή σμήγματος. Υπολόγισε και μια κούρα απολέπισης μια φορά τη βδομάδα: δυο κουταλιές μέλι, δυο κουταλιές ζάχαρη, απαλό τρίψιμο και καλό ξέβγαλμα είναι το μυστικό που χαρίζει επιδερμίδα λεία σαν του μωρού.
Όπως για παράδειγμα το πρόσωπο του Benedict Cumberbatch.

#4. Φρόντισε τα πυκνά φρύδια σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

 

Πραγματικά, τα παχιά φρύδια δεν είναι σημείο γοητείας. Έχοντας κατά νου να κόβεις τις άκρες που πετάνε με ένα ψαλιδάκι και να αραιώνεις την τριχοφυία που ενώνεται στη μέσα πλευρά των φρυδιών με ένα τσιμπιδάκι (όχι ξυράφι), δεν θα απέχεις πολύ από τον Jared Leto, ο οποίος έχει μάλλον τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια σε άντρα.

inRead Advertisement by VIDADS since 2011

#5. Να μυρίζεις ωραία

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις πανάκριβα αρώματα -και οπωσδήποτε όχι φτηνότερες επιλογές. Μια όμορφη σωματική μυρωδιά εξαρτάται κυρίως από το καθημερινό ντους με αγνά αφρόλουτρα, το λούσιμο επίσης, αλλά και τα καθαρά και πλυμένα ρούχα. Πιθανό πρότυπο, ο Daniel Craig.

#6. Βάλε τα νύχια σου σε τάξη

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δεν μιλάμε μόνο για νύχια με πένθος, αλλά και για νύχια μακριά ή φαγωμένα, όπως και για παρανυχίδες. Τα νύχια ενός γοητευτικού τζέντλεμαν οφείλουν να είναι περιποιημένα και να δείχνουν υγιή. Μια κούρα μανικιούρ -ακόμη και μόνος σου στο σπίτι με τα κατάλληλα εργαλεία- αξίζει τον κόπο. Αν νομίζεις ότι ο Colin Firth (και το 90% των διασήμων αντρών) δεν κάνουν τακτικά μανικιούρ, απλά κάνεις λάθος.

#7. Απόκτησε προσωπικό στυλ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα ρούχα σου και ο τρόπος που τα συνδυάζεις λένε πολλά για την προσωπικότητα και τους βαθμούς γοητείας που εκπέμπεις. Αν δεν ξέρεις πώς να δημιουργήσεις ένα απλό αλλά ταυτόχρονα αξιοπρόσεκτο στυλ, σου δίνουμε μια εύκολη συμβουλή: παίξε με βασικές γραμμές ραφής και μια περιορισμένη χρωματική παλέτα. Τρία βασικά μπλουζάκια, μια καφέ και μία μαύρη ζώνη, μια ντουζίνα πουκάμισα στο ίδιο κόψιμο, στενά τζιν και σακάκια ή μπουφάν που να κάθονται καλά στους ώμους σου. Καλύτερο παράδειγμα από τον Charlie Heaton, δεν θα βρεις.

#8. Νιώθε και δείχνε ασφαλής

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μπορεί να μην είσαι ζάμπλουτος επιχειρηματίας ή σταρ του σινεμά, αλλά μπορείς να δείχνεις και να νιώθεις σαν τέτοιος στις εξόδους ή τις δημόσιες εμφανίσεις σου με ένα μικρό κόλπο που θα έχεις κατά νου: δείξε σιγουριά ακόμη και στις πιο μικρές κινήσεις ή της στάσης του σώματός σου, μίλα αργά και με σταθερή φωνή χωρίς να πετάς εξυπνάδες και δημιούργησε μια αύρα που να αποπνέει ηρεμία και μυστήριο. Έχε στο νου σου τον Leonardo DiCaprio, έναν τύπο άντρα με 100% αυτοπεποίθηση.

#9. Βελτίωσε το χιούμορ σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ένα πηγαίο χαμόγελο μαγνητίζει τις γυναίκες δέκα φορές περισσότερο από ένα γεμάτο πορτοφόλι. Το ακριβώς αντίθετο κάνει η μουτρωμένη διάθεση, η θυμωμένη όψη, το άγριο βλέμμα και, κυρίως, η σοβαροφάνεια. Έχε πάντα έτοιμο ένα καλό αστείο ή ένα έξυπνο υπονοούμενο, επιτρέποντας στους γύρω σου να νιώσουν χαλαροί και πιο εύκολα προσεγγίσιμοι. Εσύ, κλάσεις γοητευτικότερος. Ο Owen Wilson είναι το πρότυπο.

#10. Η υγιεινή του στόματος

ΟΜΟΡΦΙΑ

Το συστηματικό πλύσιμο της οδοντοστοιχίας, η επιμελής φροντίδα των ούλων και η επιλογή τροφών και ποτών που δεν δημιουργούν άσχημη αναπνοή -και πιθανώς γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση- είναι συνήθειες που αυξάνουν την επιθυμία μιας γυναίκας να βρίσκεται διαρκώς μια ανάσα από τα χείλη σου. Σίγουρα, δεν γεννιόμαστε όλοι με την τέλεια οδοντοστοιχία σαν αυτή του Gerard Butler, ούτε έχουμε το budget για αισθητικές επεμβάσεις του είδους, ωστόσο η καθημερινή υγιεινή του στόματος είναι θεμελιώδης κανόνας γοητείας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn