Παπακυριάκος | “Ο Παπαφωτίου λέει μπούρδες”…!!!

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αν υπάρχει κάτι που συμφωνούμε με τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας, κ.Αννίβα Παπακυριάκο, είναι η δημόσια και δυνατή στήριξη και η εμπιστοσύνη, που δίνει στον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Δέδε, αν και είναι δεξιός. Αυτό δεν το παραγνωρίζουμε.

Χθες μάλιστα σχεδίαζε με τον γενικό γραμματέα Γιώργο Δέδε, την Φαραωνική λύση για τα αντιπλημμυρικά.

Η φωτογραφία είναι απο την σύσκεψη.

Την Κυριακή το βράδυ ο στενός συνεργάτης του δημοτικός σύμβουλος κ.Πρεδάρης όμως εξέθεσε απόλυτα μπροστά σε κόσμο τον δήμαρχο, επιβεβαιώνοντας την πολύ σοβαρή καταγγελία του κ.Απόστολου Παπαφωτίου, για την καταστροφή απο την πλημμύρα στο Βραχάτι.

Ο κ.Πρεδάρης είπε: “Ο δήμαρχος προσπάθησε να το τρέξει με άλλη οδό πιο γρήγορα και βγήκε ένας περιφερειακός σύμβουλος που δεν ήξερε τι του γίνεται και μου ζήτησε εμένα προσωπικά συγνώμη”…

Επιβεβαίωσε πλήρως δηλαδή την καταγγελία Παπαφωτίου ότι δεν επικαιροποιήθηκε η μελέτη των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνουν έργα στον Περιστεριώνα και ακυρώθηκε η δημοπράτηση του έργου…!

Το έργο δεν έτρεξε πιο γρήγορα και το Βραχάτι πνίγηκε…!

Εκείνη την στιγμή επενέβη ο δήμαρχος κ.Παπακυριάκος και είπε:“Να πεις στον περιφερειακό σύμβουλο εγώ το λέω ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας ότι λέει μπούρδες”….!!!

Η συνέχεια μάλλον θα είναι συναρπαστική…!

Δείτε στο βίντεο προς το τέλος τα λόγια του κ.Παπακυριάκου

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn