Ετσι δημιουργείται ένα κανονικό μουσείο Κύριοι…

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για να μαθαίνουν όσοι, πρόχειρα επιχειρούν να δημιουργήσουν στην Κόρινθο μουσείο μνήμης,αλλοιώνοντας τον χαρακτήρα αλλα και τον προορισμό του.

Αξίζει να το διαβάσουν οι εμπλεκόμενοι με το υπο ίδρυση μουσείο προσφυγικών κειμηλίων στην Κόρινθο,χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους πόση δουλειά θέλει αυτό για να είναι αξιοπρεπές και να ανταποκρίνεται και στην μνήμη και στον χρόνο.

Μουσείο στο πόδι όχι μόνο δεν στήνεται αλλά ουσιαστικά προσβάλει  και τον σκοπό του.

Η “Αγια Σοφία” θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα γήπεδο και η αυριανή ημέρα αποτελεί σταθμό για τη σύνδεση του νέου σπιτιού της ΑΕΚ με τον πολιτιστικό και πνευματικό χαρακτήρα που θα έχει. Αύριο το μεσημέρι (11:30) στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης η εκδήλωση με τίτλο “Η Κιβωτός της Ρωμιοσύνης” θα παρουσιάσει το αποκρυσταλλωμένο όραμα για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, που θα φιλοξενείται στα σπλάχνα της Αγια Σοφιάς” και θα αποτελέσει ουσιαστικά την αφετηρία της δημιουργίας του.

Στη εκδήλωση θα δώσουν το “παρών” πολύ σημαντικά ονόματα του πολιτισμού της χώρας μας ενώ θα παρουσιαστούν και τα 23 μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Μουσείου. Σε αυτή συμμετέχουν προσωπικότητες του πνεύματος, του πολιτισμού, καθηγητές πανεπιστημίου, και άτομα της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμό. Ένα αμάγαλμα σημαντικών προσώπων που θα προωθήσει την υλοποίηση του οράματος για τη δημιουργία του χώρου που θα δώσει στο γήπεδο τον χαρακτήρα ενός κέντρο πολιτισμού, ενός σημείου αναφοράς για τον προσφυγικό ελληνισμό.

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει ο Γιώργος Λιάνης,  θα γίνει σύνδεση με την Πόλη και χαιρετισμό θα απευθύνει ο καθηγητής Μουσειολογίας ο οποίος έχει δώσει τις πρώτες κατευθύνσεις για τη δημιουργία αλλά και για τη θεσμοθέτηση του μουσείου.

Συγκινητική η προσφορά κειμηλίων

Ενώ με την αυριανή εκδήλωση θα γίνει μια επίσημη αφετηρία για τη δημιουργία του Μουσείου ήδη η ΠΑΕ ΑΕΚ, εδώ και καιρό, έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους που έχουν εκφράσει την πρόθεση να δωρίσουν σπάνια κειμήλια σχετικά με την προσφυγιά και τις αλησμόνητες πατρίδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη υπάρχουν προσφορές για το σύνολο των γνήσιων χαρτών της Μικρασιατικής Εκστρατείας. Για όλα τα αντικείμενα που θα προσφερθούν έχει ήδη καταρτιστεί η Επιτροπή Αξιολόγησης, Συλλογής και Ταξινόμησης η οποία θα παρουσιαστεί επίσης αύριο. Θα αξιολογήσει και θα αποφασίσει ποια θα είναι τα τελικά εκθέματα του Μουσείου.

Παγκόσμια πρόσβαση μέσω της τεχνολογίας

Σε αυτόν τον «Τόπο Μνήμης», την νοερή προέκταση των ελληνικών πατρίδων της Ανατολής σημαντικό ρόλο θα παίζει και η τεχνολογία. Στο μουσείο θα υπάρχει δυνατότητα εικονικής περιήγησης σε όλες τις πόλεις της Ανατολής αλλά και η καταγραφή της διαδρομής που έκαναν οι Πρόσφυγες. Φυσικά το Μουσείο θα έχει τη δική του ξεχωριστή ιστοσελίδα και σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που θα επιτρέπουν την άμεση επαφή με Έλληνες και οργανώσεις απανταχού της γης. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία ένταξης του Μουσείου σε διεθνείς οργανισμούς όπως είναι το ICOM, International Council of Museums.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn