Πιο κοντά η άρση κορεσμού του ηλεκτρικού δικτύου της Πελοποννήσου

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θετικότερη προοπτική, τόσο για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Πελοπόννησο που σήμερα «μπλοκάρει» λόγω του κορεσμένου δικτύου, όσο και για την λειτουργία σε πλήρη ισχύ της μονάδας Μεγαλόπολη 5 της ΔΕΗ, δημιουργεί η δρομολόγηση των σχετικών έργων δικτύου από τον ΑΔΜΗΕ.

Με την επιλογή των αναδόχων για την κατασκευή των υποβρυχίων και υπόγειων καλωδιακών διασυνδέσεων στην περιοχή Ρίου-Αντιρρίου, κομβικό τμήμα του λεγόμενου «Διαδρόμου Α»  που θα συνδέσει το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Μεγαλόπολης –μέσω Πάτρας- με την υφιστάμενη ΓΜ 400 kV Αχελώου-Διστόμου, έγινε ένα σημαντικό βήμα.

Ο «Διάδρομος Α», έργο συνολικού προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ,  εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του 2019 και θα έχει άμεσα οφέλη, καθώς θα αυξήσει δραστικά την ικανότητα μεταφοράς ρεύματος από και προς την Πελοπόννησο, επιτρέποντας την αξιοποίηση του ενεργειακού παραγωγικού δυναμικού της περιοχής.

Τα οφέλη αυτά θα μεγιστοποιηθούν με τη δημιουργία του «Διαδρόμου Β» (Γραμμή Μεταφοράς 400 kV Μεγαλόπολη-Κόρινθος-Αττική),  για τον οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαγωνισμοί για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης στην Κόρινθο και για την κατασκευή  της Γραμμής Μεταφοράς (τμήμα Μεγαλόπολη-Κόρινθος). Τα έργα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2021, ενώ το σκέλος Κόρινθος-Αττική προγραμματίζεται να περατωθεί το 2024.

Ήδη πάντως, με την ολοκλήρωση του «Διαδρόμου Α», θα αυξηθεί ο ηλεκτρικός  «χώρος» στο δίκτυο της Πελοποννήσου, και θα δοθεί η δυνατότητα αύξησης της εγκατεστημένη ισχύος μονάδων ΑΠΕ.
Από το 2012 με απόφασή της η ΡΑΕ χαρακτηρίζει το δίκτυο της Πελοποννήσου κορεσμένο και ως εκ τούτου πρακτικά απαγορεύεται έκτοτε η εγκατάσταση νέων σταθμών ΑΠΕ.

Την ίδια στιγμή ανοίγει ο δρόμος για να λειτουργήσει με πλήρη ισχύ η μονάδα φυσικού αερίου που κατασκεύασε η ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Σύμφωνα με απάντηση που έδωσε πρόσφατα ο υπουργός Ενέργειας Γ. Σταθάκης σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, η ολοκλήρωση του «Διαδρόμου Α» θα δώσει τη δυνατότητα να λειτουργήσει η μονάδα φυσικού αερίου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη (Μεγαλόπολη 5) στην ονομαστική της ισχύ των 800 MW (μεγαβάτ), σε αντίθεση με την περιορισμένη ισχύ (500 MW) με την οποία εντάχθηκε και επίσημα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από τις 14 Αυγούστου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn