Επελαύνουν στη Β΄Κορινθίας Ολυμπιακός Λουτρακίου και Περαχώρα

0
92
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με μεγάλες εκτός έδρας νίκες συνέχισαν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, την πορεία τους , στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας οι δύο πρωτοπόροι Ολυμπιακός Λουτρακίου και ΑΟ Περαχώρας.

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επικράτησε , στο Ξυλόκαστρο, με 2 – 1 επί του Πανευρωστινιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» του Λουτρακίου προηγήθηκαν στο σκορ με 2 κεφαλιές του Παπαδημητρίου στο 7΄ και στο 23΄, ενώ η ομάδα από τα Ροζενά μείωσε στο τελικό σκορ στο 25΄ με αριστερό διαγώνιο πλασέ του Κλουτσινιώτη ο οποίος στο 44΄ σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενουμένων, οι οποίοι είχαν στο 75΄κλασική ευκαιρία με το Δημαράκη.
Μεγάλη νίκη εκτός έδρας σημείωσε και η Περαχώρα με 5 – 0 επί του ΑΠΣ Αγιάννη στα Αθίκια.

Στο ντέρμπι της ημέρας ο Ολυμπιακός Άσσου επικράτησε με 1 – 0 του Εθνικού Ξυλοκερίζης και ακολουθεί , στο πόντο , τους δύο πρωτοπόρους, ενώ ο Άρης Βοχαϊκού επικράτησε με 1 – 0 , εκτός έδρας επί του ΑΟ Μαψού. Με το ευρύ 3 – 1 επικράτησε η Θύελλα Κάτω Διμηνιού επί του ΑΟ Λεχαίου, στην Τραγάνα του Κιάτου.
Τέλος σε χθεσινούς αγώνες ο Ηρακλής Λεχαίου νίκησε με 2 – 0 τον ΑΟ Ασπροκάμπου, ενώ ισοπαλός 2 – 2 έληξε ο αγώνας του Ισθμιακού με τον Πανσολυγιακό στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ».

Η 7η αγωνιστική
(αποτελέσματα)

Ισθμιακός – Πανσολυγειακός 2 – 2
Ηρακλής Λεχαίου – ΑΟ Ασπροκάμπου 2 – 0
ΑΠΣ Αγιάννης – ΑΟ Περαχώρας 0 – 5
Πανευρωστινιακός – ΣΦΛ Ολυμπιακός 1 – 2
ΑΟ Μαψού – Άρης Βοχαϊκού 0 – 1
Θύελλα Κ. Διμηνιού – ΑΟ Λεχαίου 3 – 1
Ολυμπιακός Άσσου – Εθνικός Ξυλοκερίζης 1 – 0

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn