Νέα | 120 δόσεις για χρέη σε Ταμεία, Εφορία και Τράπεζες

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Κόβουν και ράβουν» στο Υπουργείo Οικονομικών προκειμένου έως στις αρχές του νέου χρόνου (παρατεταμένη προεκλογική περίοδος γαρ) να θεσπιστεί νομοθετικά η  δυνατότητα σε  χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, και ελεύθερους επαγγελματίες που  έκλεισαν τα βιβλία τους ή τα μπλοκάκια τους να υπαχθούν σε ρύθμιση εξόφλησης των οφειλών τους (που δημιουργήθηκαν έως τα τέλη του 2017) μέχρι και σε 120 μηνιαίες δόσεις με δραστική μείωση  τόκων και προσαυξήσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση να εξοφλούν κανονικά τις τρέχουσες φορολογικές τους υποχρεώσεις για το 2018.Την ανακοίνωση για τη νέα ρύθμιση οφειλών  του Υπουργείου Οικονομικών έκανε από το βήμα της διημερίδας «Market Forum 2018» ο ειδικός γραμματέας του Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

«Τα ευνοϊκά πλαίσια ωστόσο με τις νέες ρυθμίσεις δεν θα υπάρχουν  για πάντα» τόνισε ο κ. Κουρμούσης και συμπλήρωσε: «Όλα αλλάζουν  από το 2020 καθώς αναμένεται τον ερχόμενο χρόνο η έκδοση οδηγίας από την Κομισιόν με βάση την οποία τα κράτη μέλη  θα πρέπει να καθορίσουν ,το αργότερο σε ένα χρόνο, ένα συγκεκριμένο  σύστημα  ρυθμίσεων και θα σταματήσει αυτό που παρατηρείται, όχι μόνο στην Ελλάδα, να καθορίζονται κάθε χρόνο με μια υπουργική απόφαση νέες ρυθμίσεις οφειλών με κριτήρια μάλιστα που αλλάζουν .Εν ολίγοις  η κοινοτική οδηγία  θα ζητά  να καθορίσουν τα κράτη μέλη άπαξ  τα κριτήρια  και τις επιλογές των δόσεων  για όσους έχουν οφειλές. Και αυτά δεν θα μπορούν να αλλάζουν».

Σήμερα ως γνωστόν στο πλαίσιο του  εξωδικαστικού συμβιβασμού (για χρέη σε δημόσιο και τράπεζες) , στον οποίο έχουν υποβάλει, μέχρι σήμερα, αιτήσεις ένταξης   4.500 επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι και  ολοκληρώθηκε η διαδικασία ρύθμισης σε 820 από αυτούς, δεν έχουν  δικαίωμα υπαγωγής όσοι επαγγελματίες έχουν διακόψει τη δραστηριότητά τους η έχουν κλείσει τα βιβλία τους η τα μπλοκάκια τους αλλά και οι επιχειρηματίες που δεν εμφανίζουν  κέρδη για τουλάχιστον μια χρονιά την τελευταία τριετία. Οι παραπάνω οφειλέτες δεν μπορούν επίσης να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη για ληξιπρόθεσμα χρέη σε τράπεζες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn