Το μυστικό της γαλλικής κομψότητας κρύβεται σε μία και μόνο φράση

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πώς μπορούμε να κατακτήσουμε τη γαλλική φινέτσα; Υπάρχει μια φράση που θα μας φέρει (λίγο) πιο κοντά της. Που μπορεί να μη μας δώσει συγκεκριμένα tips, αλλά θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία των πιο στιλάτων γυναικών στον κόσμο. Διαχρονικά.

Είναι η φράση «je ne sais quoi». Αυτολεξεί σημαίνει «δεν ξέρω τι», αλλά στο λεξιλόγιο της μόδας μεταφράζεται στο επιμελώς ατημέλητο, σε ένα λουκ που δίνει την εντύπωση ότι βγήκες από το σπίτι χωρίς να ρίξεις ούτε μια ματιά στον καθρέφτη αλλά με κάποιον τρόπο, είναι τέλειο.

Αν και φαινομενικά ανεπιτήδευτη, η γαλλική κομψότητα ακολουθεί κάποιους κανόνες. Που κανένας δεν μπορεί να τους περιγράψει καλύτερα από τις ίδιες τις Γαλλίδες. Ο λόγος σε αυτές, λοιπόν:

«Πρακτικά, η γαλλική φράση je ne sais quoi αναφέρεται στις λεπτομέρειες, είτε πρόκειται για ένα όμορφο κόσμημα, ένα όμορφο βασικό κομμάτι ή ένα όμορφο υλικό». Adenorah, μπλόγκερ

«Για μένα, το δερμάτινο τζάκετ που έχω εδώ και χρόνια είναι το κομμάτι που εκφράζει καλύτερα αυτή την ιδέα». Adeline Rapon, σχεδιάστρια κοσμημάτων και μπλόγκερ.

«Το δικό μου je ne sais quoi piece αξεσουάρ είναι ένα κασκόλ από συνθετική γούνα». Lydia Bahia, δημιουργός του brand La Seine et Moi.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn