Ελληνικά γυαλιά ηλίου από το εργαστήριο του παππού

0
152
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Elisabeth μυήθηκε στην τέχνη του χειροποίητου μεγαλώνοντας μέσα στο οικογειακό εργαστήριο. Οι σπουδές της την βοήθησαν να εξυμνήσει τη μοναδικότητα των πραγμάτων.

Η Elisabeth Leau αγαπάει τις ταρταρούγες και τα σπάνια χειροποίητα αντικείμενα. Για αυτό και υπογράφει τα γυαλιά ηλίου Deep Shallow Exposition, τα γυαλιά ηλίου που συνδυάζουν τις δύο αγάπες της. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των γυαλιών αυτών είναι ότι φτιάχνονται στο χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργίας τους από βιοδιασπώμενα οργανικά υλικά και το κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

H Elisabeth Leau κοιτά τον κόσμο μέσα από τα δικά της γυαλιά.

«Σπουδάζοντας αρχιτεκτονική στο Central Saint Martins, πολλές φορές επέστρεφα στην Ελλάδα ώστε να τελειοποιήσω, στο εργοστάσιο του παππού μου, τις μακέτες, χρησιμοποιώντας οξική κυτταρίνη, το υλικό που κατασκευάζω τα γυαλιά τώρα. Μεγαλώνοντας και παίζοντας μέσα στο εργοστάσιο του παππού μου έμαθα πολλά. Ουσιαστικά, ο παππούς μου μοιράστηκε την τέχνη του μαζί μου, η οποία έγινε μέρος της ζωής μου. Το DSE ακολούθησε από μονό του, σαν φυσική συνέχεια» λέει η Elisabeth και συνεχίζει: «Στην εποχή που ζούμε, μέσα στον καθημερινό βομβαρδισμό από διαφημίσεις, σε αυτό τον χαοτικό κόσμο, το DSE θέλει να προσφέρει κάτι τίμιο, κάτι τόσο «βαθύ» και «ρηχό» ταυτόχρονα, φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και αγάπη. Που δεν χαλάει εύκολα, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Κάτι αληθινό που θα σε συνοδεύει στις ηλιόλουστες στιγμές σου. Για αυτό και δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από limited edition αντικείμενα, φτιαγμένα κατόπιν παραγγελίας, κατασκευασμένα από εμένα στο παλιό λαμπορατόριο του παππού μου».

-Για ποιο λόγο ξεχωρίζουν;

«Δεν θα μπορούσα να απαντήσω αντικειμενικά μιας και είναι τα “παιδιά” μου».

-Για ποιο λόγο χαίρεσαι για το made in Greece που συνοδεύει τις δημιουργίες σου;

«Η Ελλάδα είναι ο τόπος μου. Ο χώρος που εμπνέομαι. Επίσης το να προσφέρει ο καθένας μας στην πατρίδα του αυτή την εποχή, με όποιον τρόπο και αν είναι αυτός, το βρίσκω υπέροχο».

-Ποιο στυλ γυαλιών ηλίου ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα;

«Κατά την δική μου άποψη, το τι ταιριάζει στον καθένα είναι υποκειμενικό. Εμένα μ’ αρέσουν τα γυαλιά που δημιουργούν ένα ποπ εφέ στο πρόσωπο του καθενός και πάντα συμβουλεύω τους πελάτες μου να τα αλλάζουν ανάλογα με το πώς νιώθουν, όπως και τα ρούχα τους. Δεν θα πρότεινα σε πελάτη μου να αγοράσει κάποιο γυαλί που να “χάνεται” στο πρόσωπό του».

-Κάθε πόσα χρόνια αλλάζει η μόδα των γυαλιών;

«Η μόδα αλλάζει συνεχώς και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό. Το DSE είναι ένα brand όμως που δεν στοχεύει εκεί. Πιστεύει σε διαχρονικά κομμάτια στυλ και όχι σε παροδικές τάσεις».

-Συμπλήρωσε τη φράση «τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ που……….»

«… που αγαπώ.»

Facebook

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn