Ξεχάστε καροτσάκια και ταμεία στα σούπερ μάρκετ

0
187
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Ρομπότ για όλες τις δουλειές θα καθοδηγεί τους πελάτες στα ράφια του σούπερ μάρκετ

Τέλος στο σπρώξιμο του καροτσιού στο σούπερ μάρκετ φιλοδοξεί να βάλει ρομποτικό καρότσι, το οποίο, μάλιστα, υπόσχεται ότι θα εξαφανίσει τις ουρές στα ταμεία.

Πρόκειται για το LG CLOi CartBot, το οποίο σύντομα θα ακολουθεί βήμα προς βήμα τους πελάτες της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Νότιας Κορέας E-Mart, βοηθώντας τους στα ψώνια.

Το ρομποτικό καρότσι, πρωτότυπο του οποίου έχει παρουσιάσει γνωστή εταιρία, δεν θα έχει μόνο τον ρόλο του… χαμάλη που κουβαλάει τα ψώνια, αλλά θα προσφέρει και έξυπνες υπηρεσίες. Ο πελάτης θα μπορεί να καταχωρίσει στη μνήμη του, μέσω εφαρμογής για κινητά της ίδιας εταιρίας, τη λίστα με τα ψώνια του και εκείνο θα αναλαμβάνει να τον οδηγήσει στο σημείο όπου βρίσκεται κάθε προϊόν.

Το ρομπότ φέρει, μάλιστα, και σκάνερ που διαβάζει το barcode των προϊόντων, έτσι ώστε ο πελάτης να βλέπει στην οθόνη του έξυπνου καροτσιού την τιμή τους προτού τα αγοράσει. Κάθε φορά που κάνει μια αγορά, το προϊόν αφαιρείται από τη λίστα του ρομποτικού καροτσιού.

Και ταμίας

Οταν τελειώσει τις αγορές του, ο πελάτης δεν πρέπει να πάει σε κάποιο ταμείο, αλλά το μόνο που έχει να κάνει για να πληρώσει τον λογαριασμό είναι να χρησιμοποιήσει μια κάρτα τραπέζης, καθώς το ρομπότ έχει ενσωματωμένο τερματικό POS. Η εταιρία, όπως αποκαλύπτει η Yonhap News, έκλεισε συμφωνία με την E-Mart ώστε σύντομα το ρομποτικό καρότσι να είναι στη διάθεση των πελατών των σούπερ μάρκετ της εταιρίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn