Eνας νέος άνθρωπος δείχνει τον σωστό δρόμο

0
80
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ξαφνιάζει ευχάριστα ένας νέος άνθρωπος στο Λουτράκι. Αναλαμβάνει τις προσωπικές του ευθύνες και δηλώνει παρόν στις δημοτικές εκλογές έτοιμος να προσφέρει γιατί τον ενδιαφέρει το μέλλον της περιοχής του χωρίς να χρειαστεί να τον πιέσουν ή τον παρακαλέσουν. Είναι σπάνια η κίνηση αυτή και ασφαλώς δείχνει τον δρόμο και σε άλλους νέους που πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα.

Η επιστολή του

Αγαπητοί φίλοι,

Μοιράζομαι τα κίνητρα της απόφασής μου να ασχοληθώ με τα πολιτικά δρώμενα, που ανέκαθεν μου κινούσαν το ενδιαφέρον. Αυτή η ενασχόληση αποτελεί για μένα λειτούργημα καθώς είναι σημαντικός παράγοντας για την ευημερία του τόπου μας.

Σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο μέσα σε μία άλλη πραγματικότητα. Η περιφρόνηση προς τα κοινά συνεπάγεται αδράνεια, απραξία. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άτομα με πείρα, κατάρτιση και θεωρητικές γνώσεις επαρκέστερες από τη δική μου, ωστόσο θέλω να σας καταστήσω σαφές ότι θα αγωνιστώ για το μέλλον του τόπου μας με πάθος, ειλικρίνεια και αφοσίωση.

Πρέπει να αγωνιστούμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω σωστά τον τόπο μας, ώστε να υλοποιηθούν όσα υποσχόμαστε. Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Μας καλεί κοντά του.

Με εκτίμηση

Σταύρος Ντεβές

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn