Βλάσης | «Όποιος απ’ τη Ν.Δ. ψηφίζει Τατούλη, καθυβρίζει τον Κ. Μητσοτάκη»

0
41
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Μην κωλώνεις πουθενά Παναγιώτη Νίκα. Θα αλλάξουμε σελίδα».

Εξέπληξε ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. Κώστας Βλάσης, κατά τον χαιρετισμό του/ομιλία του, στην συνέλευση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, στην Τρίπολη, με αφορμή την πρώτη παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα (υποστηρίζεται επίσημα απ’ τη Ν.Δ.).

Ο βουλευτής Αρκαδίας, στην παθιασμένη ομιλία του, είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Πάνω σε δημόσιο χρήμα κανείς δεν θα κάνει καριέρα ή θα κοιτάξει τα οικογενειακά του συμφέροντα. Τελεία και παύλα. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θα μπει φως σε όλα. Με περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα θα ελεγθούν όλα», δήλωσε σε έντονο ύφος ο κ. Βλάσης, αφήνοντας έτσι σοβαρές αιχμές και υπονοούμενα.

Χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, ως καθαρά αυτοδιοικητική, ενώ γνωστοποίησε στο ακροατήριο, ότι ο Παναγιώτης Νίκας δεν ζήτησε στήριξη και χρίσμα απ΄τη Ν.Δ., αλλά αντίθετα, η Ν.Δ. ήταν αυτή που του ζήτησε να κατέλθει στις περιφερειακές εκλογές, εξασφαλίζοντάς του την κομματική στήριξη.

Αίσθηση στο κομματικό ακροατήριο της εκδήλωσης, έκανε η περιγραφή-αφήγηση του κ. Βλάση, στα γεγονότα, που κατ’ αυτόν, διαδραματίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, με την πολιτική και αυτοδιοικητική παρουσία του νυν περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη.

Είπε χαρακτηριστικά:

» Ο Τατούλης, με την στάση του τότε, έφερε κοντά την πρώτη της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Το 2010, πήρε στήριξη απ’ το παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ. Το 2014, παρακάλεσε για χρίσμα απ΄τη Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς του το έδωσε και μάλιστα, τοποθέτησε και στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο την κόρη του, δεχόμενος έτσι την επιστροφή του στο κόμμα. Δυστυχώς, εδώ και δύο χρόνια τώρα, ο κ. Τατούλης, καθυβρίζει τη Ν.Δ., τα στελέχη της, τον τέως Πρωθυπουργό, τους βουλευτές της και χθες απ’ την Καλαμάτα, απαξίωσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα δεν έχει πει κουβέντα για τον Τσίπρα, τους υπουργούς του. Έχει στενές σχέσεις με τον Φλαμπουράρη και τον Σταθάκη. Τι άλλο θα ήθελε σήμερα ο κ. Τατούλης; Να πάρει το χρίσμα; Όποιος απ’ τη Ν.Δ. ψηφίσει τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, να γνωρίζει ότι ψηφίζει κάποιον που καθυβρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με την πράξη του αυτή, δεν τον θέλει για Πρωθυπουργό. Τελεία και παύλα».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn