Βαλτέτσι | Μαραθώνιος ορεινής ποδηλασίας

0
124
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, η Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου, σχεδιάζει και αγώνα στο ιστορικό Βαλτέτσι.

Ο αντιπεριφερειάρχης, Ευάγγελος Γιαννακούρας, μαζί με τον πρόεδρο της ελληνικής ένωσης ορεινής ποδηλασίας, κ Χάρη Θεοδωρόπουλο, καθώς και με άλλους παράγοντες, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε διάφορες περιοχές της δημοτικής ενότητας Βαλτετσίου Αρκαδίας, ώστε να εντοπίσουν, ικανές διαδρομές, για τέτοιου είδους αγώνες.

Στόχος είναι η οργάνωση μαραθώνιου αγώνα ορεινής ποδηλασίας, με την επωνυμία «Μαινάλια».

Αγώνας που θα αναδείξει το φυσικό κάλλος των περιοχών, ενώ θα στηρίξει φυσικά και τον αθλητικό τουρισμό.

Ο κ. Γιαννακούρας, επιθυμεί, όπως ο αγώνας αυτός, συνδυάσει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την οικολογία, την προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά, την λαμπρή ιστορία και προιστορία του τόπου.

Θα επιχειρηθεί, ο αγώνας να ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι της ένωσης ορεινής ποδηλασίας, ώστε, στο τέλος της άνοιξης, να ξεκινήσουν και οι πρώτοι αγώνες.

Η συνολική διαδρομή είναι περίπου 20 χλμ. και το επόμενο διάστημα θα γίνει καθαρισμός των μονοπατιών, σηματοδότηση αυτών, ενώ θα κατατεθεί και η σχετική αίτηση για ένταξη στο καλεντάρι των αγώνων.

Για όλο αυτό το πρότζεκτ, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Τρίπολης ο πρόεδρος της ένωσης ορεινής ποδηλασίας κ. Χάρης Θεοδωρόπουλος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn