Πέτρο ήσουν…Σκιά του εαυτού σου σήμερα…!

  0
  85
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  Πολύ προσεχτικά παρακολούθησα την συνέντευξη Τατούλη σήμερα στην Καλαμάτα και ομολογώ ότι για πρώτη φορά μετά απο 25 χρόνια είδα τον Πέτρο, να μην έχει την παραμικρή στρατηγική στο μυαλό του και να αιωρείται σε θεωρίες σκουριασμένες και επικίνδυνες για τον ίδιο.

  Πρώτη φορά βέβαια θα μπεί ολομόναχος σε ένα πολυμέτωπο αγώνα, όμως αυτό δεν είναι άλλοθι, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους επιτελείς του, ούτε για τους καλοπληρωμένους της αυλής.

  Επιτέθηκε στον Μητσοτάκη και τον κατηγόρησε για φασίζουσα αντίληψη, δικαιώνοντας τελικά τον πρόεδρο της ΝΔ, που πλέο έχει κάθε λόγο να δικαιολογήσει την επιλογή του. Καλύτερο άλλοθι στον Μητσοτάκη δεν μπορούσε να δώσει…!

  Επιτέθηκε στον Νίκα και προσπάθησε να του φορτώσει σκάνδαλο,δημιουργώντας συσπείρωση γύρω απο τον δήμαρχο Καλαμάτας

  Επιτέθηκε στον Δέδε, για να τον μειώσει προσωπικά και πέτυχε να πολώσει και να συσπειρώσει δυνάμεις που πιθανόν να ήταν ουδέτερες.

  Και μετά τους πήρε όλους μπάλα, σε μία εντελώς απολίτικη για το μυαλό και την εμπειρία του τακτική, που όχι μόνο δεν αναδεικνύει την κοινωνική υπεροχή του, αλλά δείχνει έντονα σημάδια φόβου και αμηχανίας.

  Είναι εμφανές ότι δεν ξέρει αυτή την φορά πως θα περάσει τις συμπληγάδες και δεν τον βοηθούν οι γύρω του, που περιορίζονται να του δηλώνουν τον θαυμασμό τους.

  Αν βρεί τον τρόπο να καθαρίσει το μυαλό του απο τον φόβο της ήττας, έχει μετά τον τρόπο να το γυρίσει το παιχνίδι που σήμερα, είναι όλο εναντίον του και μετά την σημερινή άστοχη συνέντευξη του τα πράγματα θα επιδεινωθούν…!

  Πρώτη φορά ο Τατούλης κινείται χωρίς καμία στρατηγική και δεν εξαντλεί τουλάχιστον τα όρια των τακτικισμών μέχρι να την βρεί…!

  Η σημερινή εμφάνιση του Πέτρου ήταν καθαρή παραδοχή ήττας, την οποία έριξε στην…διαιτησία, αλά Αναστόπουλος….!

  Είναι απίθανο αλλά αυτό το καλό μυαλό δεν μπορεί να δεί την αυτονόητη στρατηγική…και καταφεύγει σε πολυφορεμένα χωρίς προοπτική τεχνάσματα…!

  Σήμερα ήταν σκιά του κανονικού εαυτού του…

  Γ.Λ.

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn