Η πρώτη άδεια παραγωγής κάνναβης στα Εξαμίλια!

0
122
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Ισραήλ είναι από τους δυνατούς παίκτες στην αγορά κάνναβης, μετά βέβαια τον πρωτοπόρο Καναδά
Εγκρίθηκε και επίσημα η αδειοδότηση της πρώτης καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, μια απόφαση που σηματοδοτεί την πρόοδο και εξέλιξη του φιλόδοξου πρότζεκτ της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, στις 25/10/2018, δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του έργου «Ολοκληρωμένη Μονάδα Καλλιέργειας και Επεξεργασίας Φαρμακευτικής Κάνναβης» της εταιρείας «Tikunolam» στην περιοχή Εξαμιλίων του Δήμου Κορινθίων με την οποία η αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου αποφασίζει «την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών για το έργο, η εφαρμογή των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίησή του και βαρύνει τον φορέα εκτέλεσης και λειτουργίας του».

Η εταιρεία «Tikunolam» είναι η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία καλλιέργειας και επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης στο Ισραήλ, με συνεχιζόμενες κλινικές δοκιμές και μελέτες ενώ ίδρυσε το πρώτο νοσοκομείο όπου παρέχει στους ασθενείς εξατομικευμένη θεραπεία με φαρμακευτικά προϊόντα κάνναβης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της εταιρείας, περισσότεροι από 20.000 ασθενείς έχουν δεχθεί φαρμακευτική αγωγή μέχρι στιγμής. Να υπενθυμίσουμε ότι το Ισραήλ είναι από τους δυνατούς παίκτες στην αγορά κάνναβης, μετά βέβαια τον πρωτοπόρο Καναδά.

Ο οργανισμός κάνναβης του Ισραήλ, έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία, ερευνητικά κέντρα αλλά και νοσοκομεία στα οποία διεξάγονται κλινικές μελέτες. Στις έρευνες Ισραηλινών δεν παίρνουν μέρος μόνο γιατροί, οι οποίοι έχουν ειδικότητες που σχετίζονται με τις αναλγητικές ιδιότητες της κάνναβης (π.χ. ογκολόγοι, ειδικοί παθολόγοι, ρευματολόγοι κ.ά.), αλλά και ψυχολόγοι και ψυχίατροι, ώστε να γνωρίζουν τα αποτελέσματα προς τους ασθενείς, καθώς η κάνναβη εμπεριέχει και ψυχοτρόπο ουσία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn