Αγιοι Θεόδωροι | Σύσκεψη για τους 250 μετανάστες

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εκτακτη σύσκεψη έγινε χθες βραδυ στους Αγίους Θεοδώρους  για τη μεταφορά 250 περίπου μεταναστών σε ξενοδοχείο της περιοχής εκεί με αρκετά παιδιά.

Εκτός απο την δημοτική αρχή,παρών ήταν και ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ κ.Δήμας Χρήστος με απόντες τους 3 Κυβερνητικους Βουλευτές πού αν και προσκλήθηκαν δεν πήγαν.
Αυτό πού πραγματικά εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι δεν γνώριζε ούτε η Δημοτική αρχή αλλά ούτε και η Αστυνομία για τη μεταφορά αυτή.

Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Μουζάκης αναφέρει σχετικά:
Έχοντας αλλάξει τα δεδομένα μεταφοράς και εγκατάστασης μεταναστών σε περιοχές της Ελλάδας με νόμο πού ψηφίστηκε το 2015, μπορεί κάθε ΜΚΟ πού ασχολείται με την εγκατάσταση μεταναστών να τους μεταφέρει σε όποια περιοχή θέλει χωρίς καν να ενημερώσει τις τοπικές αρχές.
Ένας νόμος πού θεωρείται τραγελαφικός αφού ούτε ο Δήμος ούτε η Αστυνομία έχουν λόγο ως προς την ενημέρωση αλλά και την εγκατάσταση.
Η μετανάστευση δεν είναι απλά μία διαδικασία αλλά ένα οικονομικό και κοινωνικό φαινόμενο που μόνο κεντρικά αντιμετωπίζεται.
Ερωτήματα όπως:
Υγειονομικές συνθήκες -Δημόσια υγεία-Επαρκές ιατρικό προσωπικό..
Εκπαίδευση παιδιών μεταναστών- Δομές-Εκπαιδευτικό προσωπικό….
Ασφάλεια περιοχής-Ενίσχυση Α.Τ-Αστυνόμευση…..
θα πρέπει να έχουν προβλεφθεί πριν την εγκατάσταση των ανθρώπων αυτών.
Είναι άραγε όλα αυτά λυμένα για να αντέξει μια τοπική κοινωνία να ζει σε τέτοιες συνθήκες;
Και επειδή η διαχείριση της όλης κατάστασης είναι εθνικό και κυρίως ευρωπαϊκό θέμα όλα αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να μην μεταφέρονται στους Δήμους αλλά να λύνονται πριν καν την εγκατάσταση των ανθρώπων αυτών. Ας ελπίσουμε ότι και στον τόπο μας όλα αυτά αν και κατόπιν εορτής θα λυθούν και θα υπάρξει μια αρμονική συνύπαρξη μεταξύ των κατοίκων με τους μετανάστες δεδομένου ότι το φαινόμενο αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn