Παγωτό με υπερτροφές από το Αργος

0
171
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

To Provio είναι μια φίρμα φρέσκου παγωτού με γάλα ημέρας που δεν διστάζει να παρουσιάσει στους καταναλωτές νέες καινοτομικές μίξεις και συνδυασμούς
Παγωτό με υπερτροφές – ή επί το ελληνικότερον , superfoods. Ένας προκλητικός συνδυασμός που δεν μπορεί να διαφύγει της προσοχής για όλους όσοι ακολουθούν τα ίχνη από τις γευστικές πατημασιές του παγωτού όλες τις εποχές του χρόνου.

Μια βιοτεχνία ειδών ζαχαροπλαστικής- έτσι προσδιορίζεται η ίδια- από την περιοχή του Άργους της Αργολίδας μας προτείνει να δοκιμάσουμε – να γευτούμε-ένα παγωτό βανίλια με ρίπλες Goji Berry. Εξεζητημένο θα πει κάποιος, για να εισπράξει τον αντίλογο ότι η εξέλιξη βρίσκεται στις καινοτομικές μίξεις.

provio-2

 

Ο κ. Αθανάσιος Μητσάκος, ένας δραστήριος και δυναμικός επιχειρηματίας είναι ο διευθύνων σύμβουλος της βιοτεχνικής Foodprom (provio.gr) που διαθέτει στους Μύλους Άργους μια παραγωγική μονάδα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Πέραν των τυπικών συστάσεων ο ίδιος είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Provio, της φίρμας παγωτού – φρέσκο παγωτό από γάλα ημέρας όπως επισημαίνεται σε κάθε δυνατή ευκαιρία- που ξεκίνησε από τον τόπο της και τα χαμηλά για να καθιερωθεί μέσα από αλυσίδες σουπερμάρκετ στην ευρύτερη ελληνική αγορά.

Όπως διαβάζουμε στο site της εταιρείας «με έδρα το Άργος, μία περιοχή με παράδοση στις εκλεκτές και ποιοτικές πρώτες ύλες, η FoodProm εξελίσσεται καθημερινά αφομοιώνοντας τις νέες τεχνολογίες και αναπτύσσεται ραγδαίως, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

provio-1

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία φρέσκου παγωτού και γλυκών. Τα προϊόντα μας φτάνουν καθημερινά στον καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο διανομής και πώλησης που περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα λιανικής (super market, mini market, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα κ.λ.π.) καθώς και χώρους μαζικής εστίασης».

Στο site μαθαίνουμε επίσης την ιστορία του όλο εγχειρήματος με ένα τρόπο που παραπέμπει στο συναίσθημα και στη μνήμη των παιδικών και εφηβικών γεύσεων μιας μεγάλης κατηγορίας καταναλωτών: «Αρχές τις δεκαετίας του ’70 κάναμε τα πρώτα μας βήματα στη ζωή, υπό τους ήχους του πλανόδιου παγωτατζή και με την εικόνα του καροτσιού του με το φρέσκο παγωτό χαραγμένη στη μνήμη μας. Κάπως έτσι αναπτύχθηκε η σχέση λατρείας με το θεϊκό αυτό έδεσμα.

provio-6

Τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές άλλαξαν, οι παγωτατζήδες έδωσαν την θέση τους στις μεγάλες εταιρείες, το παγωτό εξελίχθηκε, αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε πλέον στη συνείδηση του κόσμου ως εκλεκτό, βιομηχανοποιημένο γλύκισμα.

Ο ερωτάς μας για το καλό, χειροποίητο, ποιοτικό παγωτό παρέμεινε όμως ζωντανός και οι παιδικές μνήμες ισχυρές. Όνειρο ζωής για εμάς ήταν να γυρίσουμε το παγωτό πίσω… στα χρόνια της αθωότητας.

Στην πρότυπη παραγωγική μονάδα στους Μύλους Αργολίδας, το παγωτό ξεκινά από την αρχή, χωρίς έτοιμα βιομηχανοποιημένα μίγματα, με το μεγάλο πλεονέκτημα να παστεριώνουμε και να ομογενοποιούμε τα υλικά αναμένοντας την ωρίμανση τους για 12 ώρες. Εκεί γεννιέται το Provio.

provio-8

Το όραμα μας απλό: να παρασκευάζουμε υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας παγωτό χρησιμοποιώντας φρέσκο πρόβειο γάλα και ανώτερης ποιότητας φρέσκια κρέμα γάλακτος, αγνές, αυθεντικές πρώτες ύλες. Το εγχείρημα όμως εξαιρετικά δύσκολο, γιατί τα αποθέματα πρόβειου γάλακτος είναι περιορισμένα και το κόστος παραγωγής με αυτές τις προδιαγραφές μεγάλο. Αυτό όμως για εμάς είναι η γοητεία και η μεγαλύτερη πρόκληση ώστε να συνεχίσουμε μαζί σας αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Κάθε ξημέρωμα τα αυτοκίνητα μας συλλέγουν το γάλα της ημέρας από πιστοποιημένους τοπικούς παραγωγούς. Κατόπιν, αναλαμβάνουν δράση τα έμπειρα χέρια των ζαχαροπλαστών μας για να ταξιδέψουν τη γεύση σε άλλη εποχή.

Σκοπός μας είναι να απολαμβάνετε τις μοναδικές γεύσεις του Provio όσο εμείς απολαμβάνουμε την διαδικασία παρασκευής τους!!!».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn