Μόνο έτσι θα χωρίσεις σαν πραγματικός άντρας

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Φυσικά, χειρότερο από τον ίδιο τον χωρισμό είναι να προσπαθείς να μείνεις με νύχια και με δόντια σε μια σχέση που σε κάνει στην πραγματικότητα δυστυχισμένο. Οπότε, φρόντισε να πεις «αντίο» σωστά. Για να έχεις και το κάρμα με το μέρος σου (και όλα αυτά τελοσπάντων).

Χώρισε Face To Face

Βασικός και απαράβατος κανόνας που κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ακολουθεί. Κεφάλι ψηλά λοιπόν και ούτε μηνύματα, ούτε mail, ούτε τηλεφωνική συνομιλία. Το να χωρίζεις με κάποια και να την κοιτάς στα μάτια σημαίνει πως σέβεσαι τόσο την ίδια όσο και όλο τον χρόνο και τις στιγμές που πέρασες μαζί της. Στην τελική δες το και σαν τεστ για την δύναμη του χαρακτήρα σου.

Η τοποθεσία παίζει σημαντικό ρόλο

Ειδικά στην περίπτωση που ξέρεις πως το άλλο πρόσωπο θα το πάρει πολύ πιο βαριά από εσένα. Προτίμησε λοιπόν το σπίτι της. Στην περίπτωση αυτή βέβαια έχε υπόψιν πως αυτή γνωρίζει καλύτερα που βρίσκονται όλα τα αιχμηρά αντικείμενα- αχρείαστα να ‘ναι. Πέρα από την αποτυχημένη απόπειρα χιούμορ στην προηγούμενη πρόταση όμως κάνε αυτή τη γενναία πράξη γιατί για κανέναν δεν είναι εύκολο να εκτεθεί σε δημόσιο χώρο με κόκκινα από το κλάμα μάτια.

> Αυτό που θα κάνεις απόψε και θα βελτιώσεις άμεσα τη σχέση σου

Βρες το σωστό timing

Ok, ενδεχομένως να είναι αποδεκτό το γεγονός πως ουσιαστικά δεν υπάρχει ποτέ μια «κατάλληλη» στιγμή για να χωρίσεις με κάποια. Αλλά ιδανικό θα είναι να μην ψάχνεις δικαιολογίες, αστείες στις περισσότερες περιπτώσεις, για να αναβάλεις το μοιραίο. Δώσε όμως πολύ μεγάλη σημασία στο πότε θα το κάνεις και επέδειξε την ευαισθησία που πρέπει όταν η άλλη είναι σε μια δύσκολη ή κρίσιμη κατάσταση (όπως πχ περιμένει μια συνέντευξη για δουλειά ή βρίσκεται σε πένθος).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn