Κόρινθος | Ο 33χρονος είχε βίτσιο τα ηλεκτρολογικά!

0
111
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, χθες  το απόγευμα στην Κόρινθο Κορινθίας, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, χθες  το απόγευμα, ο 33χρονος, επιχείρησε να αφαιρέσει τμήματα καλωδίων και μεταλλικά αντικείμενα από τις εγκαταστάσεις του σιδηροδρόμου στην Κόρινθο Κορινθίας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.8.2018 έως την 20.10.2018, διέπραξε ακόμη μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε ηλεκτρολογική εγκατάσταση γεώτρησης στην Κόρινθο Κορινθίας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής στις εγκαταστάσεις του σιδηροδρόμου στην Κόρινθο Κορινθίας, από όπου αφαίρεσε τμήμα καλωδίου τροφοδοσίας γραμμής.

Αποτέλεσμα της κλοπής του καλωδίου τροφοδοσίας της γραμμής του σιδηροδρόμου της τελευταίας περίπτωσης, ήταν μεταξύ άλλων, η ακινητοποίηση των συρμών και η πρόκληση φθορών, ύψους -5.000- ευρώ, σύμφωνα με τους υπευθύνους.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn