Νανόπουλος | Κάτω του μετρίου σε θέματα καθημερινότητας

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στα θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τον δήμο Κορινθίων αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Νανόπουλος, μετά το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα ο κ. Νανόπουλος τοποθετήθηκε για το δίκτυο του ΑΟΣΑΚ και τα δίκτυα που δεν έχουν καθαριστεί, την προβληματική λειτουργία στα δύο δημοτικά πάρκινγκ στον Άγιο Νικόλαο και τον χώρο του λιμανιού , στην διατήρηση του καθεστώτος επιλεκτικών χρηματοδοτήσεων σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, στην επέκταση φωτισμού σε δύο περιοχές του δήμου και στο σοβαρό πρόβλημα που έχει αναδειχτεί εδώ και χρόνια με τις προμήθειες και τις εργολαβίες του δήμου που καταλήγουν στους ίδιους και τους ίδιους επιχειρηματίες. Ειδικότερα:  

  1. ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
    Ο κ. Νανόπουλος έκανε αναφορά σε όσα κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος μίλησε με ονόματα και αριθμούς για τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εμφανίζονται ως αποκλειστικοί προμηθευτές του δήμου. Αφού επισήμανε πως ο λαλίστατος συνήθως κ. Πνευματικός  δεν έδωσε καμία απάντηση στις αιτιάσεις του πρώην στενού του συνεργάτη, τόνισε πως η Συμμαχία Πολιτών έχει αναδείξει το θέμα αυτό από το 2014: «Έχουμε αναφέρει κι εμείς περιπτώσεις εδώ και πολλά χρόνια. Είναι γνωστοί οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι με επικάλυψη τη νομιμότητα παίρνουν πάντα τις δουλειές. Έχει παρατηρηθεί στατιστικά ότι λίγες εταιρείες παίρνουν μεγάλα ποσά και μεγάλο μέρος  του δημοτικού προϋπολογισμού. Και μάλιστα αυτό γίνεται κάτω από το μανδύα της νομιμότητας, καθώς με το σύστημα των συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών , μεγάλου πλήθους παραστατικών , καθυστερήσεων στις πληρωμές κλπ , συχνά αποκλείονται πολλές  εταιρείες είτε αποθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς . Συνήθης κατάληξη είναι  να έχει ο δήμος  μία οικονομική προσφορά  σε διαγωνισμό .  Προσωπικά δεν έχω ψηφίσει ποτέ διαγωνισμό, στον οποίο να έχει συμμετοχή μόνο ένας υποψήφιος προμηθευτής ή εργολάβος είτε να υπάρχει μια μόνο  οικονομική προσφορά .
    Η Συμμαχία Πολιτών θέλει έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ», υποστήριξε ο κ. Νανόπουλος. (σχετικο_βίντεο) 
  1. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
    «Στο Δημοτικό Συμβούλιο έρχονται προτάσεις για επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, οι διοικήσεις των οποίων είναι φιλικά προσκείμενες στην δημοτική αρχή. Αυτό το έχουμε καταγγείλει πολλές φορές και πρέπει να σταματήσει…». Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών αναφερόμενος στο ζήτημα που τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και προέβλεπε τις χρηματοδοτήσεις σωματείων. Ωστόσο ο κ. Νανόπουλος έκανε αναφορά και στο θέμα του αποκλεισμού από κάθε χρηματοδότηση της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου (ΠΑΣ Κόρινθος), η οποία μάλιστα φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τον δήμο εδώ και πολλά χρόνια και ο κ. Νανόπουλος θα φέρει το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση ου Δημοτικού Συμβουλίου με υπογραφές δημοτικών συμβούλων όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας  του δημοτικού συμβουλίου  .
    Καταθέτοντας και την πρόταση της Συμμαχίας Πολιτών για το θέμα των χρηματοδοτήσεων, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας τόνισε πως αυτό που χρειάζεται είναι να δημιουργηθεί Μητρώο όλων των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων του δήμου, στο οποίο να καταγράφονται ο αριθμός των μελών του και οι δράσεις του και με βάση αυτά τα στοιχεία και κριτήρια να χρηματοδοτούνται όλοι οι σύλλογοι . (ΣΧΕΤΙΚΟ_ΒΙΝΤΕΟ) 
  1. ΔΙΚΤΥΟ ΑΟΣΑΚ
    Ο κ. Νανόπουλος έκανε αναφορά και στο σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται για τους αγρότες στην προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν νερό για να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους. Συγκεκριμένα μίλησε για τα δίκτυα του ΑΟΣΑΚ, στον οποίο μάλιστα ο δήμος Κορινθίων έχει εκπρόσωπο, και τα οποία δεν έχουν καθαριστεί εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι έχουν γεμίσει με φερτές ύλες είτε από τις βροχές ,  είτε από την ασυνειδησία εκείνων που πάνε και πετάνε στα αυλάκια μπάζα και σκουπίδια. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να φτάσει το νερό από τα δίκτυα του ΑΟΣΑΚ μέχρι τον δήμο Κορινθίων και οι αγρότες να μην μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους και να εμπλουτίσουν τον υδροφόρο ορίζοντα και τα πηγάδια τους . (ΣΧΕΤΙΚΟ_ΒΙΝΤΕΟ 
  1. ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΦΛΟΙΣΒΟΥ
    Κεφαλαιώδες για την καθημερινότητα των Κορίνθιων δημοτών είναι το πρόβλημα του παρκαρίσματος στο κέντρο της πόλης. Ο κ. Νανόπουλος σημείωσε πως υπάρχουν δύο χώροι σήμερα, στον Αγιο Νικόλαο και τον χώρο του λιμανιού , οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα προβλήματα. «Το πάρκινγκ στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της κορίνθου », τόνισε ο κ. Νανόπουλος, «δεν έχει ακόμα νομιμοποιηθεί και αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα όχι μόνο στην ασφάλεια αλλά και στην φύλαξή του καθώς δεν μπορεί να παρέμβει εκεί το Λιμεναρχείο ή η Αστυνομία. Έχουμε συχνά μεμονωμένες καταγγελίες από ΑμεΑ, αλλά και θεσμικά από τον σύλλογό τους ότι υπάρχουν ιδιώτες που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε θέσεις ΑμεΑ και έτσι τα άτομα αυτά δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Η μη νομιμοποίηση του πάρκινγκ καθιστά αδύνατη την φύλαξή του και τον παραβατικό έλεγχο μέσα στα όριά του».
    Ο κ. Νανόπουλος έκανε επίσης αναφορά και σε ένα ακόμα φαινόμενο που παρατηρείται και στους δύο χώρους (λιμάνι -Αγιο Νικόλαο ). Πρόκειται για την παρουσία εκεί ενηλίκων και ανηλίκων, κυρίως Ρομά, οι οποίοι άλλοτε με επαιτεία και άλλοτε πιο προκλητικά και απειλητικά ζητούν χρήματα από αυτοκινητιστές για να τους επιτρέψουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους: «Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν γίνει καταγγελίες πως οι δημότες βρίσκουν φθορές στα αυτοκίνητά τους, αν δεν δεχτούν να πληρώσουν χρήματα. Θα πρέπει ο δήμος να δραστηριοποιηθεί και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου και την Αστυνομία, να υπάρξει έλεγχος για τέτοια φαινόμενα…». (ΣΧΕΤΙΚΟ_ΒΙΝΤΕΟ 
  1. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ-ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ
    Τέλος ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε σε δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη του τελευταίο Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία χαρακτήρισε διαδικαστικά, αλλά σημαντικά για την καθημερινότητα των Κορίνθιων δημοτών. Πρόκειται για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού και δύο νέες ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν σε δημοτικά διαμερίσματα. Οι ασφαλτοστρώσεις αφορούν δύο έργα που εγκρίθηκαν από την περιφέρεια και αφορούν τους δρόμους Αγιονόρι-Προσύμνη και Αγιάννης – Αγγελόκαστρο. Η επέκταση του φωτισμού θα γίνει στην περιοχή Μπαθαρίστρα της Κορίνθου και την περιοχή Αγία Μαρίνα Άσσου και ο κ. Νανόπουλος ανέφερε ότι η Συμμαχία Πολιτών υπερψήφισε και τα δυο αυτά έργα, όπως κάνει πάντα σε έργα που έχουν στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Σημείωσε ακόμα ότι ειδικά στο ζήτημα του φωτισμού πρέπει να γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς ο δημοτικός φωτισμός σε πολλές ακόμα  περιοχές του δήμου δεν είναι επαρκής. (σχετικό_βίντεο) 

 

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn