Δυνατά ονόματα ανακοινώνει στο Βέλο ο Μανάβης!

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο το μεσημέρι, στην καρδιά του Βέλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Μανάβης σπάζοντας τα στερεότυπα, θα κάνει την διακήρυξη των αρχών και θέσεων του συνδυασμού του “Νέα Πνοή” για τον δήμο Βέλου-Βόχας.
Εκεί μπροστά στους πολίτες του Βέλου στο καφενείο “ΛΟΥΞ”, θα παρουσιάσει και τα 15 πρώτα στελέχη που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό του.
Ονόματα που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιοχή, γιατί όλα έχουν μία επιτυχημένη πορεία στην κοινωνία, χωρίς να έχουν ποτε προκαλέσει τον κόσμο ή να έχουν χρεωθεί την πορεία της περιοχής τα τελευταία χρόνια.
Δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες του δήμου, που ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα και τα οφέλη της.
Είναι άνθρωποι απο την κοινωνία, κάποιοι με ιδιαίτερη αυτοδιοικητική εμπειρία αλλά και με ήθος που αναγνωρίζουν οι πάντες.
Η επιλογή του Βέλου, μόνο τυχαία δεν είναι λένε στελέχη του συνδυασμού.
Δεν πρόκειται για προεκλογική συγκέντρωση, αλλά για μία παρουσίαση που δεν θα γίνει σε κάποιο ξενοδοχείο όπως συνηθίζεται αλλά μπροστά στους πολίτες, της περιοχής.
Επιλέγει την έδρα του βασικού του αντιπάλου, γνωρίζοντας ότι έχει δημιουργηθεί ισχυρό ρεύμα υπέρ του, που δεν έχει μόνο τοπικό χαρακτήρα, αλλά είναι το ίδιο ισχυρό, απο την μία άκρη του δήμου μέχρι την άλλη.
Το Βέλο έχει συμβολισμούς πολλούς και ισχυρούς.
Νε πολλούς νέους ανθρώπους, που κανείς δεν είναι ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ απο τον δήμο, ούτε έχουν επαγγελματικές δεσμεύσεις με τον δήμο, ο Θανάσης Μανάβης, θα δώσει τις δικές του απαντήσεις και θα ξεκινήσει επίσημα την πορεία του προς τις δημοτικές εκλογές.
Στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου στο Βέλο, θα δοθούν πολλές απαντήσεις και σε πολλές πλευρές…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn