3 καυτές ερωτησεις Σταυρέλη που δεν απαντήθηκαν…!

0
41
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τρία θέματα έθεσα προ ημερήσιας διάταξης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Φυσικά απαντήσεις δεν πήρα από το Δήμαρχο για κανένα θέμα αφήνοντας έκθετους τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους.
-Ρώτησα για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Δημάρχου για το κλεμένο βαγόνι του ΟΣΕ στο θέατρο Εξαμιλίων και για τους δεκάδες και ίσως εκατοντάδες κλεμένους άχρηστους μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων, που όλως περιέργως εξαφανίστηκαν, όπως είχα καταγγείλει σε δημόσιες τοποθετήσεις μας.

Η καταγγελία είναι συγκεκριμένη με ημερομηνίες, ώρες, γεγονότα, ιδιότητες προσώπων.
-Ρώτησα τι αποτέλεσμα είχε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ζητήσουμε να εξαιρεθεί ο Δήμος μας από την Κοινή Υπουργική Απόφαση για ένταξη των παιδιών της προσχολικής αγωγής στα νηπιαγωγεία, ύστερα από τη λανθασμένη ενέργεια του Αντιδημάρχου (ο Δήμαρχος μάλιστα είχε αναφέρει ότι έχει την παραίτησή του στο γραφείο του).Κάλεσα μάλιστα τον παριστάμενο Αντιδήμαρχο να τοποθετηθεί στα καταγγελόμενα από το Δήμαρχο, αλλά δυστυχώς άφωνος και ο Αντιδήμαρχος.
-Ρώτησα γιατί δεν έρχεται θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση της αναγκαίας πίστωσης για τοποθέτηση ιδιωτικής security προς φύλαξη όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων στα Εξαμίλια και σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου, παρά το γεγονός ότι έχουν παρέλθει 3 μήνες από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ζήτησα να ενημερωθούμε αν έχει γίνει η αναγκαία μελέτη, αλλά τίποτα και εδώ.

Δυστυχώς ο Δήμος βρίσκεται σε νάρκη.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn