Ποιός θα φτιάξει το ψηφοδέλτιο του Νίκα στην Κορινθία;

    0
    29
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ενα κύριο ερώτημα μετά την αγαλλίαση της ανακοίνωσης του υποψήφιου περιφερειάρχη απο τον πρόεδρο της ΝΔ.
    Ο Νίκας δεν θα το κρύψει αλλά απεναντίας θα τονίζει τον κομματικό χαρακτήρα της παράταξης του, για να μπορέσει συσπειρώνοντας το κόμμα να μπεί στον δεύτερο γύρο, αφήνοντας έξω έναν απο τους Τατούλη και Δέδε.
    Το ψηφοδέλτιο του στην Κορινθία κατά βάση θα στηριχθεί σε κομματικά στελέχη και παράγοντες της ΝΔ με την Νομαρχιακή επιτροπή να έχει κύριο και αποφασιστικό λόγο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο βουλευτής κ. Χρήστος Δήμας όπως και οι άλλοι πολιτευτές θα κληθούν να ενεργοποιήσουν στελέχη τους, ως υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, για να υπάρχει συσπείρωση.
    Αυτό που ενδιαφέρει τον κ.Νίκα αλλά και την Περαιώς είναι να φτάσει το κόμμα σε μέγιστη συσπείρωση στις περιφερειακές εκλογές για να περιορίσει στο ελάχιστο τις απώλειες απο τον Τατούλη αλλά και να πάρει ταυτόχρονα παράσταση νίκης.
    Ούτως ή άλλως η ανακοίνωση Νίκα είναι προσωπικό στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι θα κινηθούν τα πράγματα.
    Υπάρχει όμως και ένας τεράστιος κίνδυνος και για τον Νίκα αλλα και για την ΝΔ.
    Αν με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο, ασχοληθεί έστω και λίγο ο περίφημος κ.Νέζης που είναι υπεύθυνος για τις οργανώσεις…θα κλάψει η μάνα του Πελέ….!
    Θα γίνει το ίδιο που συμβαίνει με το ψηφοδέλτιο για τις Εθνικές εκλογές στην Κορινθία, για το οποίο έχει διαβεβαιώσει πάνω απο 20 στελέχη ότι θα είναι υποψήφιοι….και μαίνεται ο πόλεμος…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn